18 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar recupera avui el Carnaval amb ganes i format reduït

El municipi organitza els concursos de disfresses al lloc de treball i al carrer, el Birrestoltes i un concert, però no la gran rua a causa de la pandèmia.

Màscara de Carnaval, en l'establiment de La Tapeta.
Màscara de Carnaval, en l'establiment de La Tapeta.

Darreres Notícies

Avui es dona el tret de sortida a la festa de Carnaval que es duu a terme aquest cap de setmana a Lloret de Mar. Després d’un parèntesi que s’ha fet llarg, causat per la Covid-19, la vila organitza entre avui i sobretot demà uns quantes activitats, que tenen en comú les disfresses, les ganes de gresca i de passar una bona estona.

servicios profesionales jimenez

La reina Carnestoltes del 2020, Gal·la Palacín, de la colla Xauxa i Disbauxa, ha participat des de ben petita al Carnaval. “Animo qualsevol persona que tingui l’oportunitat d’apuntar-se al Carnaval que ho faci. És una experiència que t’omple de vida i alegria”, conclou.

Davant la situació actual, Lloret vol mantenir viu l’esperit del Carnaval i, d’aquesta manera, recuperar una de les tradicions més importants que es gaudeixen per part dels veïns.

'La Casa de los Papeles' ha ocupat l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana.
‘La Casa de los Papeles’ ha ocupat avui l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana.

L’Ajuntament fa possible aquesta celebració a través d’activitats d’una forma més reduïda. Tot i no celebrar la Gran Rua de Carnaval, es mantenen els concursos de disfresses, el Birrestoltes i s’ha organitzat un concert obert a tothom.

Disfresses marineres, al Museu del Mar.
Disfresses marineres, aquest divendres al Museu del Mar.

De cara a dissabte, després del concurs de disfresses al carrer, el Birrestoltes, amb la Joventut de Sa Romana, farà un recorregut per diferents bars fins arribar al Pavelló Municipal d’Esports, on a les 22h començarà el concert. Anirà a càrrec dels Zàping Catalonia i els lloretencs Paco La Voz & Bertran’s Show.

Un dels integrants, Marc Bertran, assegura que “per nosaltres és un plaer actuar davant del nostre públic i l’únic objectiu que tenim és fer que la gent s’ho passi bé, transmetre bon rotllo, alegria i festa. Volem que el públic gaudeixi tant com ho fem nosaltres quan pugem a l’escenari.”

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, anima el públic a anar disfressat al concert, el qual és gratuït, obert a tothom i en què cal dur posada la mascareta.

spot_img

El + Vist