10.7 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar segueix apostant pel cicloturisme i fa promoció a diferents mercats europeus rellevants

Ha participat a la Copenhagen Bike Show de Dinamarca i a una trobada amb clubs de ciclisme i triatló a Tolosa. Aquest cap de setmana serà a la fira britànica London Bike Show.

Estand de Lloret per promocionar l'oferta en cicloturisme
Estand de Lloret per promocionar l'oferta en cicloturisme

Darreres Notícies

Lloret de Mar promociona la seva oferta cicloturista en els mercats europeus. De moment, ha dut a terme en els últims dies diferents accions per donar a conèixer l’especialització en ciclisme. Ho ha fet en dos mercats europeus emissors i rellevants en aquest producte turístic.

L’estand de promoció cicloturística (Lloret Turisme)
servicios profesionales jimenez

Un d’ells és Dinamarca, en què Lloret ha estat present a través de la participació, per primera vegada, a la fira Copenhagen Bike Show, oberta al públic i amb més de 14.000 assistents. L’altre és França i la destinació ha format part d’una trobada amb clubs de ciclisme i triatló a Tolosa, que va aplegar una quinzena de representants de les principals entitats de la ciutat francesa.

D’aquesta manera, la destinació segueix apostant per la desestacionalització de la temporada turística, promocionant productes específics i segmentats com el turisme esportiu, que permet atraure visitants fora de la temporada tradicional.

Les accions, en aquest sentit, no s’aturen i aquest cap de setmana Lloret Turisme participarà a la fira britànica London Bike Show. A més, a principis del mes que ve, la destinació seguirà obrint-se al mercat del Regne Unit per donar a conèixer les rutes i l’oferta en allotjament especialitzat en ciclisme.

I d’altra banda, Lloret Turisme també va ser present, la setmana passada, a la fira B-Travel de Barcelona, per donar a conèixer l’oferta turística de la vila al públic català de proximitat.

Participació a la B-Travel 2019 (Lloret Turisme)

La B-Travel és la principal fira dedicada al sector del turisme de Catalunya, amb més de 30.000 visitants. Està especialitzada en les experiències i compta amb la presència de destinacions de totes les comunitats autònomes i de més de quaranta països.

Elizabeth Keegan explica que el públic català s’interessa, especialment, per l’oferta gastronòmica i de natura. A més, destaca que és un visitant que es desplaça a Lloret durant gairebé tot l’any.

Al llarg del 2018, més de 274.000 viatgers catalans van visitar Lloret. Van representar el 23,5% sobre el més d’1.165.000 visitants que va rebre en total la destinació.

spot_img

El + Vist