13.8 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar serà la seu del primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu

L'impulsa la Generalitat per als dies 28 i 29 de maig, amb la voluntat de posicionar Catalunya com a destinació esportiva de referència mundial.

Presentació de l'Any del Turisme Esportiu
Presentació de l'Any del Turisme Esportiu

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà la seu del primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu; un esdeveniment que impulsa la Generalitat amb la voluntat de posicionar Catalunya com a destinació esportiva de referència mundial. De fet, en aquesta línia, el 2020 s’ha proclamat l’Any del Turisme Esportiu.

servicios profesionales jimenez

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, creu que és de rebut que el congrés, acte central de l’Any del Turisme Esportiu a Catalunya, s’organitzi en una de les principals destinacions de turisme esportiu i congressual.

El director general de Turisme, David Bono, el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, i el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig (ACN)

El congrés es farà el dies 28 i 29 de maig i l’alcalde està convençut que serà un gran esdeveniment. Tot i que el programa encara s’ha d’acabar de perfilar, hi haurà una cinquantena d’activitats i es comptarà amb un pressupost de dos milions d’euros. A més, hi participaran 500 persones de rellevància en el sector del turisme esportiu en l’àmbit mundial.

Lloret de Mar compta amb una elevada qualitat tant de l’oferta turística com de les instal·lacions esportives, a banda d’unes característiques climàtiques ideals per a la pràctica de diferents esports. Això fa que el municipi aculli al llarg de l’any uns 400 esdeveniments esportius, tant públics com privats. De fet, segons l’alcalde, el 2020 ve farcit d’activitats destacades.

Presentació de l’Any del Turisme Esportiu (Facebook)

El més rellevant, però, com hem dit, serà el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu, que ha de servir d’espai per reflexionar i debatre sobre la situació actual i les necessitats que té el sector per millorar la qualitat. A més, es comptarà amb la col·laboració de federacions esportives internacional i hi tindran un pes destacat l’esport adaptat i el femení.

spot_img

El + Vist