5.8 C
Lloret de Mar
Una edició passada del torneig

Lloret de Mar torna a ser seu d’una prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja

Serà la quarta prova del campionat i es disputa aquest cap de setmana. Alguns dels partits de diumenge es retransmetran per Esport3.

Una edició passada del torneig

Darreres Notícies

Aquest cap de setmana es disputa a Lloret la quarta prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja. La vila és una de les seus habituals d’aquest circuit, que comptarà amb equips masculins i femenins, tant professionals com amateurs. El nivell s’espera elevat, segons Maribel Zamora, que és presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

Fins ara s’han disputat tres proves de les vuit que formen el campionat, a Badalona, Vilanova i la Geltrú i el Masnou, amb la participació de més de 170 parelles. La de Lloret serà la quarta. Els partits es disputaran a la platja principal, a l’alçada de la Riera.

Precisament, segons Maribel Zamora, una de les peculiaritats del vòlei platja és que és un esport que ofereix molta espectacularitat però a la vegada és fàcil de practicar per a tothom en nivells més baixos.

A banda del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, Lloret també acollirà algunes proves de la competició de menors, en les categories infantil, cadet i sub-21.

Maribel Zamora explica que Lloret ja és una seu consolidada del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, ja que reben molt bon tracte tant de l’Ajuntament com del club local.

La competició comença aquest dissabte al matí, amb la fase prèvia i, a la tarda, els no classificats jugaran la prova de caire popular. De cara a diumenge, hi haurà els partits de quarts, semifinals i finals. Aquests últims partits decisius seran retransmesos pel canal de televisió Esport3.

spot_img

El + Vist