Dimarts, 26 gener 2021
11.6 C
Lloret de Mar
El trenet de Lloret de Mar

Lloret de Mar tornarà a tenir el servei del trenet turístic, inoperatiu a la vila des del 2007

El regidor de Mobilitat apunta que l'actual equip de govern vol defugir qualsevol polèmica i argumenta que aquest servei serà positiu per a la destinació.

El trenet de Lloret de Mar

Darreres Notícies

Es crea una plataforma digital de comerç per als establiments de Lloret

La futura eina s'ha exposat en el ple d'aquest dilluns, arran d'una moció de Força Lloret, aprovada per unanimitat.

Little Fish Shoes, de Lloret, millor iniciativa emprenedora de La Selva de l’any passat

Noelia Garvín es mostra molt satisfeta per rebre aquest reconeixement a la seva tasca artesana i creativa, que permet oferir sandàlies personalitzades.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

Últims dies per presentar les candidatures al premi Aurora

Aquest guardó té per objectiu reconèixer la tasca realitzada per dones o entitats que hagin treballat per millorar la situació de les dones a Lloret.

Lloret de Mar tindrà, de nou, un trenet turístic. L’Ajuntament ha signat un conveni amb l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà per fer l’estudi de viabilitat amb l’objectiu d’implantar aquest servei a la vila al més aviat possible.

Lloret de Mar ja va tenir un trenet turístic fins a l’any 2007, quan l’Ajuntament va decidir retirar-lo; fet que va centrar, durant més de 15 anys, nombrosos processos judicials. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, apunta que l’actual equip de govern vol defugir qualsevol polèmica al respecte i argumenta que aquest servei serà positiu per a una destinació com Lloret.

L’Associació de Municipis per la Mobilitat estudiarà totes les opcions i el consistori escollirà la més adequada per a la destinació. Tot i que encara no hi ha una data fixada per la posada en funcionament del trenet, la intenció és que pugui ser una realitat al més aviat possible: si pot ser, aquesta temporada mateix.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha demanat a aquesta associació que estudi la viabilitat de crear zones d’aparcament per a residents al municipi i un altre aspecte que hi ha sobre la taula és la possibilitat d’encarregar a una empresa o organisme extern la gestió integral de la mobilitat a Lloret de Mar. L’objectiu, segons el regidor, és millorar l’eficiència de la gestió en aquest àmbit.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.