9.4 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar treballa per atraure el públic LGTBI

L'empresa especialitzada en el projecte conclou que el destí reuneix els trets per atraure aquest tipus de turisme, com platges, oci, cultura, gastronomia, activitats o allotjament.

Hotel Miratge, al passeig marítim de Lloret, adreçat a públic adult.
Hotel Miratge, al passeig marítim de Lloret, adreçat a públic adult.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha encarregat una diagnosi per saber com es percep la destinació de cara al públic LGTBI -que designa el col·lectiu de lesbianes, gais, transsexual, transgènere, bisexuals i intersexuals-.

La feina l’està fent una empresa especialitzada, que a FITUR va fer una enquesta al públic present a la fira.

Façana marítima del passeig Verdaguer.
Façana marítima del passeig Verdaguer, amb diferents hotels.

Nano Garcia, director de JNGlobalProject -l’empresa encarregada de la diagnosi LGTBI-, conclou que Lloret reuneix els trets per atraure aquest tipus de turisme, com platges, oci, cultura, gastronomia, activitats o allotjament.

Afegeix que el que busquen aquest tipus de clients és sentir-se “benvinguts” a la destinació.

Hotel Delamar, a 'la riera'.
Hotel Delamar, a ‘la riera’, pensat només per a públic adult.

De cara a aquest 2022, la resta d’accions previstes són, a banda de la diagnosi, un qüestionari amb el sector de la vila per saber com es posiciona amb el públic LGTBI.

Així com formació per a empresaris, establiments i serveis, a més d’editar una guia que destaqui aquest producte i famtrips amb influencers. És a dir, la feina més important que hi ha pendent és donar a conèixer Lloret com a destí LGTBI, igual que passa amb Sitges.

spot_img

El + Vist