Dimecres, 24 febrer 2021
10.8 C
Lloret de Mar
L'estand del Catalunya Convention Bureau

Lloret de Mar, un any més, participa a la fira IBTM de Barcelona, de turisme de congressos

A banda del Lloret Convention Bureau, també hi ha hagut una àmplia presència del sector privat de la destinació.

L'estand del Catalunya Convention Bureau

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Lloret de Mar ha estat present, com cada any, a la fira IBTM de Barcelona, una fira de referència a Europa en el turisme de reunions.

Els representants de Lloret a la fira (Palau de Congressos Olympic)

Des de l’estand del Catalunya Convention Bureau, els representants lloretencs han fet difusió de l’oferta especialitzada de la destinació i han atès agències organitzadores de reunions i esdeveniments a través de reunions concertades prèviament. La directora del Lloret Convention Bureau (LLCB), Montse Belisario, apunta que la fira permet rebre noves peticions i també tenir un contacte directe amb organitzadors que ja estan fent esdeveniments a la destinació.

Tot i que la fira és internacional i porta organitzadors d’esdeveniments d’arreu, Lloret se centra en els seus mercats prioritaris, com el nacional, el francès o el dels països nòrdics.

La directora del LLCB posa de relleu que la fira IBTM també compti amb una àmplia presència del sector privat de la destinació. Amb espai propi hi ha l’Evenia, el Monterrey, Avantgrup, Amfibia i Aqua Hotels. A més, també hi ha representants del Rigat, Santa Marta, L’Azzure, Sagalès i Guitart.

Montse Belisario també valora positivament que dilluns van poder participar en una prèvia de l’IBTM, com a membres del Meeting Professional International (MPT).

Vista general de la fira (IBTM)

D’altra banda, la responsable del Convention Bureau celebra de manera molt positiva que Lloret aculli l’any que ve el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu, en el marc de l’Any del Turisme Esportiu que ha impulsat la Generalitat. Així doncs, tal com ha apuntat Montse Belisario, des de Lloret de Mar seguiran apostant per aquest sector.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

El Procicat manté les restriccions, però obre les extraescolars a infantil i primària

El gruix de les restriccions actuals es manté fins al 28 de febrer. Les noves mesures entren en vigor el proper dilluns.