16.5 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar, un any més, participa a la fira IBTM de Barcelona, de turisme de congressos

A banda del Lloret Convention Bureau, també hi ha hagut una àmplia presència del sector privat de la destinació.

L'estand del Catalunya Convention Bureau
L'estand del Catalunya Convention Bureau

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha estat present, com cada any, a la fira IBTM de Barcelona, una fira de referència a Europa en el turisme de reunions.

Els representants de Lloret a la fira (Palau de Congressos Olympic)

Des de l’estand del Catalunya Convention Bureau, els representants lloretencs han fet difusió de l’oferta especialitzada de la destinació i han atès agències organitzadores de reunions i esdeveniments a través de reunions concertades prèviament. La directora del Lloret Convention Bureau (LLCB), Montse Belisario, apunta que la fira permet rebre noves peticions i també tenir un contacte directe amb organitzadors que ja estan fent esdeveniments a la destinació.

Tot i que la fira és internacional i porta organitzadors d’esdeveniments d’arreu, Lloret se centra en els seus mercats prioritaris, com el nacional, el francès o el dels països nòrdics.

La directora del LLCB posa de relleu que la fira IBTM també compti amb una àmplia presència del sector privat de la destinació. Amb espai propi hi ha l’Evenia, el Monterrey, Avantgrup, Amfibia i Aqua Hotels. A més, també hi ha representants del Rigat, Santa Marta, L’Azzure, Sagalès i Guitart.

Montse Belisario també valora positivament que dilluns van poder participar en una prèvia de l’IBTM, com a membres del Meeting Professional International (MPT).

Vista general de la fira (IBTM)

D’altra banda, la responsable del Convention Bureau celebra de manera molt positiva que Lloret aculli l’any que ve el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu, en el marc de l’Any del Turisme Esportiu que ha impulsat la Generalitat. Així doncs, tal com ha apuntat Montse Belisario, des de Lloret de Mar seguiran apostant per aquest sector.

spot_img

El + Vist