22.6 C
Lloret de Mar

Lloret demana a la Generalitat desencallar els tràmits dels camins de ronda

Segons l'alcalde, Jaume Dulsat, va ser una trobada molt positiva en què Quim Torra va mostrar interès pel pla operatiu.

Els assistents a la reunió amb Quim Torra
Els assistents a la reunió amb Quim Torra

Darreres Notícies

Lloret de Mar demana al president de la Generalitat que s’agilitzin els processos administratius per fer realitat el camí de ronda entre Lloret i Fenals. Va ser el contingut més destacat de la trobada que es va celebrar la setmana passada entre representants del consistori lloretenc, la Mesa Empresarial i Quim Torra, a més del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, assegura que “va ser una trobada agradable i positiva” en què el president de la Generalitat va poder conèixer les diferents actuacions que vol dur a terme la destinació a través del pla operatiu de reconversió turística. Dulsat també assenyala que “ens hem trobat lentitud administrativa amb els camins de ronda i vam decidir que demanaríem la reunió amb el president”. En aquest sentit, espera que aquesta trobada serveixi per donar més celeritat a una actuació que es considera molt important dins del pla operatiu.

Un dels camins de ronda de Lloret. (Font: Tripadvisor)

Recordem que a través d’aquest pla operatiu, que va ser aprovat pel Consell Executiu de la Generalitat l’any 2015, Lloret vol dur a terme tot una sèrie d’actuacions per renovar i millorar la destinació. A banda de finalitzar els camins de ronda, per exemple, també es vol dinamitzar el comerç o convertir el municipi en una ciutat intel·ligent. En el Pla de Reconversió Turística hi estan implicats l’Ajuntament, la Generalitat i el sector empresarial.

spot_img

El + Vist