14.7 C
Lloret de Mar

Lloret en Comú denuncia desperfectes a la plaça Pere Torrent

Mentre els 'comuns' es queixen de la gestió feta i del cost de l'espai, l'equip de govern treu importància a les crítiques.

Alguns dels desperfectes que presenta la plaça Pere Torrent.
Alguns dels desperfectes que presenta la plaça Pere Torrent.

Darreres Notícies

Lloret En Comú denuncia que la plaça Pere Torrent ja té esquerdes i que s’hi aixeca la pintura, entre altres desperfectes. En un comunicat, el grup municipal de l’oposició critica la gestió que ha fet l’equip de govern d’aquest espai.

servicios profesionales jimenez

Els comuns recorden que ja van denunciar temps enrere l’elevat cost del projecte, d’1 milió d’euros, així com les goteres que es van produir a l’aparcament soterrat.

Miguel Gracia, portaveu de Lloret En Comú, assegura que han rebut queixes dels veïns i qualifica la imatge de la plaça Pere Torrent de “lamentable”. Afegeix, en un to irònic, que “esperem que no costi més diners, però cada dos per tres hi ha problemes”.

En aquest sentit, denuncien que no s’ha fet una bona gestió i creuen que és un exemple de “com no s’han d’emprendre els projectes i les obres” de Lloret. A més, assenyalen que hi ha “improvisació i manca d’idees i de lideratge” en l’equip de govern.

La plaça Pere Torrent, a l'abril passat, acabada de pintar.
La plaça Pere Torrent, a l’abril passat, acabada de pintar.

Des de l’equip de govern, el regidor d’Urbanisme, Albert Robert (JuntsxLloret) reconeix que la pintura ha saltat i que l’empresa ho ha d’arreglar, però contesta que “la resta són paraules sense contingut, crítiques curioses, perque sí que els hi agrada el reforç fet i que s’hagin tret les graderies, la pintura és el de menys”.

Els comuns han lamentat que encara no s’hagin col·locat les lletres de Lloret de Mar a la plaça Pere Torrent. El regidor d’Urbanisme recorda que són unes escultures úniques, fetes a mà, i que la previsió és col·locar-les a finals d’any.

spot_img

El + Vist