8 C
Lloret de Mar

Lloret En Comú denuncia la tala d’arbres que s’està fent abans que s’executin les obres de la C-32

La formació critica que aquests treballs s'estan fent cometent diverses irregularitats i demana a l'Ajuntament que actuï.

La zona on s'estan talant arbres
La zona on s'estan talant arbres

Darreres Notícies

Lloret En Comú critica la tala d’arbres que empreses vinculades a Abertis estan fent aquests dies abans que s’executin les obres del ramal de l’autopista C-32. Un membre de la formació, Frederic Guich, explica que aquests treballs s’estan fent cometent diverses irregularitats. Segons Frederic Guich, el risc d’incendi s’incrementa més perquè hi ha treballadors que no estan formats i no s’utilitzen els equips de seguretat de manera adequada.

servicios profesionales jimenez

Davant de tot plegat, la formació insta l’Ajuntament a aplicar la normativa sobre inspecció urbanística.

Frederic Guich, als estudis aquest matí (NRLL)

A més a més, el partit polític critica que el Govern català hagi començat els tràmits sense que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya s’hagi posicionat sobre el recurs presentat per entitats ecologistes contra el segon projecte de la Generalitat. Recordem que el primer va ser suspès de manera cautelar pel mateix tribunal.

En un comunicat, Lloret En Comú -que tindrà dos regidors en el proper mandat- considera que el que haurien de ser prospeccions del terreny ha significat la destrossa de “centenars de metres de pins, roures i alzines”.

Per impedir que la tala d’arbres prosperi, cada dia una cinquantena de persones s’acosten al terreny per bloquejar els treballs.

spot_img

El + Vist