17.4 C
Lloret de Mar

Lloret en Comú renova la comissió local amb la vista posada a les municipals

Xavier Rodríguez Pacios n'és el coordinador, acompanyat dels regidors Miguel Gracia i Stella González, a més de Frederich Guich i Mari González.

Lloret en Comú al ple del novembre 2021
Lloret en Comú al ple del novembre 2021

Darreres Notícies

Lloret en Comú ha renovat la comissió local, dins l’assemblea feta el passat 7 de setembre. La formen Xavier Rodríguez Pacios com a coordinador, el qual està acompanyat dels regidors Miguel Gracia i Stella González, a més de Frederich Guich i Mari González.

servicios profesionales jimenez

El principal objectiu que es marca aquesta comissió és elaborar la candidatura de cara a les eleccions del mes de maig del 2023 així com la redacció del programa electoral.

Lloret en Comú en la presentació del còmic (NRLL)
Els membres de Lloret en Comú, en un acte anys enrere.

El coordinador Xavier R Pacios anuncia que el o la cap de llista s’escollirà amb un “procés obert” i que la previsió és que es doni a conèixer a finals d’any. Afegeix que “la voluntat és trobar la persona candidata amb pes en diferents àmbits, per millorar els resultats i si pot ser guanyar”.

De moment, els altres candidats que coneixem a Lloret són Adrià Lamelas, pel PSC; Jordi Martínez, per Junts; Albert Ferrández, per ERC; Jordi Hernández, per Ciutadans; i els actuals regidors no adscrits es presenten amb el nom de Sumem Lloret, a través dels Independents de la Selva.

spot_img

El + Vist