Dijous, 29 octubre 2020
10.5 C
Lloret de Mar
La platja de Sa Boadella aquest estiu

Lloret en Comú vol un Pacte nacional per un turisme sostenible

La formació posa de relleu que el sector ha quedat molt perjudicat per la crisi del coronavirus i cal un pacte que aposti per fomentar un turisme més sostenible en el futur.

La platja de Sa Boadella aquest estiu

Darreres Notícies

L’Ajuntament signa un conveni amb Pas a Pas per atorgar-li 9.000 euros

Es tracta d'un conveni que se signa anualment per ajudar a l'entitat a impulsar projectes per afavorir la inclusió d'infants que pateixen TEA.

L’Ajuntament destinarà 1,3 milions d’euros a comprar habitatges de lloguer social

Ara mateix Lloret només compta amb 10 pisos de titularitat municipal per a lloguer social i es considera una quantitat del tot insuficient.

Últims dies per posar el xip gratuïtament a les mascotes

La campanya, que també permet censar gossos, gats i fures gratuïtament durant un any, acaba aquest dissabte, 31 d'octubre.

El Gran Recapte d’Aliments aquest any serà virtual

La campanya, que és més necessària que mai, es farà del 16 al 21 de novembre.

Suspesa la castanyada del Xino-Xano per la situació de pandèmia

La castanyada s'havia de fer aquest diumenge, dia de Tots Sants. Però la situació de pandèmia ha portat els membres de la penya a decidir suspendre-la per prevenció.

Lloret en Comú presenta una moció per l’impuls d’un Pacte nacional per un turisme sostenible.

Atesa la complicada situació que viu el sector turístic, com a conseqüència de la crisi del coronavirus, els comuns volen que l’Ajuntament insti el govern de la Generalitat a impulsar un Pacte Nacional per un turisme sostenible que aposti per la reactivació, reconversió, descentralització i desestacionalització del sector turístic. Un pacte que hauria d’implicar a totes les administracions catalanes, i els agents econòmics i socials.

A més, Lloret en Comú creu que també s’hauria d’instar la Generalitat a elaborar un pla de xoc per al sector turístic que inclogui ajudes econòmiques, millores en la situació laboral i campanyes de promoció turística.

La moció també proposa instar el govern de l’Estat que prorrogui els ERTOs en aquelles zones on l’economia depengui més del turisme. I encara un altre punt a destacar. La moció pretén instar la Generalitat a destinar la recaptació de la taxa turística a cobrir algunes de les necessitats derivades de la crisi de la Covid-19.

En aquesta ocasió, el podreu seguir a través del Facebook Live de Nova Ràdio Lloret, ja que la qualitat del so impedeix poder-lo retransmetre a través del canal convencional de l’FM ni a través de la pàgina web de l’emissora. Tot i així, un cop acabada la sessió, sí que es podran recuperar els diferents punts a través del nostre portal web.

SEGUEIX-NOS

4,928SeguidorsSeguir
3,288SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

L’ADF i l’Ajuntament denuncien l’incivisme dels abocaments il·legals

L'últim detectat ha estat a l'antiga carretera de Vidreres i ja s'ha retirat. L'ADF creu que podria tractar-se d'un taller mecànic il·legal.

Mor a la guerra d’Armènia Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc

Tenia 46 anys, era una persona molt estimada i familiars i amics el recorden com un "heroi".

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.