7.3 C
Lloret de Mar

Lloret és la destinació amb més reserves per aquest estiu

Ho assenyala un estudi de l'agència "Busco un chollo.com", que ha analitzat les reserves arreu de l'Estat espanyol.

Uns turistes a Lloret de Mar, l'estiu passat
Uns turistes a Lloret de Mar, l'estiu passat

Darreres Notícies

Lloret de Mar encapçala el rànquing de destinacions turístiques de l’Estat espanyol que tenen més reserves per al proper estiu. Ho conclou un estudi fet per l’agència de viatges buscounchollo.com, que ha analitzat les destinacions amb més reserves per fer una escapada aquest estiu arreu de l’estat.

servicios profesionales jimenez

L’alcalde, Jaume Dulsat, assenyala que és una bona notícia, ja que vivim una situació molt complicada per a Lloret de Mar. Les dades per als propers mesos fan pensar que aquells que han pogut estalviar durant l’últim any tenen ganes de tornar a sortir i això beneficiarà a la destinació.

“Lloret de Mar està molt ben posicionat, som els que més interès despertem a l’hora de fer reserves i això és una molt bona notícia”

Jaume Dulsat

Això sí, el turisme serà, bàsicament, de proximitat. Cada cop hi ha més gent fora de perill, però encara estem en situació pandèmica i, per tant, la gent encara voldrà viatjar a prop de casa. Majoritàriament, els visitants provindran d’arreu de Catalunya i de l’Estat i del sud de França. Tot i que es preveu que s’ampliïn mercats i vinguin també persones d’altres punts, com del Regne Unit.

Veient la bona evolució de la situació epidemiològica i el ritme amb què avancen les vacunes, l’alcalde confia en què aquesta temporada serà més llarga que la de l’any passat. Recordem que el 3 de setembre del 2020 va haver-hi la segona onada i tot es va aturar.

“Esperem que no es desplomi la demanda com va passar el setembre passat i que, per tant, puguem tenir un bon setembre i octubre i es pugui allargar la temporada”

Jaume Dulsat

Segons l’Heraldo d’Aragó, aquest mateix estudi conclou que, des que es van eliminar les restriccions de mobilitat, han augmentat un 55% el nombre de reserves respecte al mateix període del 2019, és a dir, abans de la pandèmia. Com és habitual, això sí, els mesos amb les xifres més elevades són juliol i agost.

A banda de l’increment dels viatges nacionals, també s’ha posat de relleu que ha pujat la despesa mitjana per persona, que aquest any supera els 160 euros.

L’estudi de “busco un chollo” remarca que Lloret lidera la llista dels més reservats amb un increment del 150% respecte el 2020. Això permetrà obrir molts més hotels que l’any passat, quan només estaven en actiu el 60% de les places hoteleres. La previsió és que la xifra, aquest 2021, rondi el 90% de les places.

L’alcalde creu que Lloret és la destinació amb més reserves gràcies a la seva oferta variada per a tots els gustos.  

“Realment ho tenim tot, tenim una oferta absolutament transversal, hi ha un Lloret per a tothom i és difícil venir i no trobar allò que busques”

Jaume Dulsat

El rànquing el segueixen Rota, a Cadis; i Roquetas de Mar, Aguadulce i Mojácar, totes tres a Almeria. Tot seguit, quatre destinacions catalanes: l’Ampolla, Salou, Tossa de Mar i Platja d’Aro.  

spot_img

El + Vist