10.1 C
Lloret de Mar

Lloret es promociona entre el mercat britànic a la World Travel Market

La fira de Londres és l'esdeveniment anual més important a nivell mundial dedicat al sector turístic i acaba demà dimecres.

Representants lloretencs i blanencs, a la fira de Londres
Representants lloretencs i blanencs, a la fira de Londres

Darreres Notícies

L’Ajuntament i diversos representants lloretencs del sector privat són aquests dies a Londres per promocionar la destinació a la World Travel Market. La fira de referència per al sector té lloc a la capital britànica fins demà dimecres. Lloret hi participa amb l’objectiu de potenciar les aliances amb els principals operadors turístics del Regne Unit.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, reconeix que és un moment delicat al país anglès, sobretot per la incertesa del Brexit, però assegura que les percepcions són optimistes.

Durant el 2018, Lloret de Mar ha rebut 86.145 viatgers de procedència britànica, una xifra que s’apropa als viatgers que van visitar la destinació durant el 2017. La dada manté la importància d’aquest mercat per a la destinació. Un públic amb una marcada temporalitat entre els mesos d’abril i setembre.

A través de la nova eina d’intel·ligència turística desenvolupada per Mabrian Technologies de la qual Lloret de Mar disposa des de principis d’any, s’ha dut a terme una radiografia del perfil del turista que visita la destinació. Aquesta informació permet conèixer les principals demandes d’aquest mercat.

Així doncs, el visitant britànic mostra una elevada satisfacció global de la destinació, amb una puntuació de 83,7 punts sobre 100. L’interès principal és el sol i la platja, complementat amb altres productes com el turieme actiu, l’oci nocturn, la cultura i la gastronomia.

La fira de Londres és l’esdeveniment anual més important a nivell mundial dedicat al sector turístic. En aquesta edició, hi assisteixen més de 51.000 professionals i hi ha més de 5.000 expositors de 185 països d’arreu del món. Lloret de Mar hi participa, acompanyat del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i de l’Agència Catalana de Turisme.

La fira permet a la destinació fer contactes amb els principals touroperadors britànics, com Tui, Jet2 o Thomas Cook.

spot_img

El + Vist