Dijous, 29 octubre 2020
16.9 C
Lloret de Mar
Els membres del Convention Bureau, en el 10è aniversari

Lloret eximeix els membres del Convention Bureau del pagament de la quota del 2020

La iniciativa està motivada per la difícil situació econòmica provocada per la pandèmia de la COVID-19.

Els membres del Convention Bureau, en el 10è aniversari

Darreres Notícies

Municipis confinats els caps de setmana, comerços grans tancats i activitats suspeses

S'aturen totes les activitats extraescolars i l'activitat cultural i tanquen els centres esportius. Tampoc no es podrà entrar i sortir de Catalunya durant tota la setmana. Les mesures entraran en vigor aquest divendres i duraran, de moment, 15 dies.

Lloret de Mar avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32

L'Ajuntament ha presentat al.legacions a l'estudi informatiu del nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret i avala dues de les alternatives proposades.

Protocol de seguretat antiCOVID al cementiri amb motiu de Tot Sants

Com a mesures més destacades, hi ha la limitació de l’aforament a un màxim de 500 persones, un 25% del total.

La residència de gent gran i centre de dia es començaran a construir l’any 2022

Amb aquest calendari treballa l’Ajuntament, després que el passat divendres signés un conveni amb la Generalitat, pel qual el govern català es compromet a finançar 48 places públiques noves al centre.

L’Ajuntament signa un conveni amb Pas a Pas per atorgar-li 9.000 euros

Es tracta d'un conveni que se signa anualment per ajudar a l'entitat a impulsar projectes per afavorir la inclusió d'infants que pateixen TEA.

Lloret de Mar elimina el pagament d’enguany de la quota a les empreses que són membres del Convention Bureau, l’ens que promou les estades de congressos i esdeveniments a la destinació. La iniciativa està motivada per la difícil situació econòmica que ha provocat la pandèmia derivada de la COVID-19. Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, afegeix que la voluntat és “donar un cop de mà al sector”. En un consell d’administració, es va aprovar per unanimitat l’exempció de les quotes del 2020 als membres que estan afiliats a l’associació Lloret Congressos i Esdeveniments.

El Convention Bureau té un pressupost anual de 120.000 euros, la meitat dels quals (60.000 euros) provenen de les quotes que paguen cada any els seus membres.

Assemblea del Convention del 2017 (font: NRLL).

Fruit de l’aposta per l’especialització en l’àmbit de reunions, esdeveniments i incentius, així com del turisme esportiu, Lloret de Mar tenia confirmats aquesta primavera diversos esdeveniments esportius, congressuals, familiars i culturals. A causa de la pandèmia, no s’han pogut dur a terme però la majoria s’han posposat a la tardor o fins i tot l’any que ve.

És el cas del Retir Avançat de Joe Dispenza, amb més de 2.000 participants, que s’ha reprogramat del 28 d’octubre al 3 de novembre. Passa el mateix amb el Congrés Mundial de Turisme Esportiu, organitzat per l’Organització Mundial de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme, amb més de 500 participants, previst per l’octubre, i la Copa AFIA, el torneig de futbol sènior més gran del món, que ha confirmat que manté Lloret de Mar com a seu per al 2021.

L’exempció de costos també s’aplicarà al pla d’accions vinculat al producte d’oci diürn Lloret Adventure i a les empreses patrocinadores del mapa turístic de la destinació.

El Lloret Convention Bureau es va crear l’any 2009 amb l’objectiu de fomentar el turisme de reunions, esdeveniments i incentius a Lloret de Mar. Actualment compta amb més de 50 membres.

SEGUEIX-NOS

4,928SeguidorsSeguir
3,287SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

L’ADF i l’Ajuntament denuncien l’incivisme dels abocaments il·legals

L'últim detectat ha estat a l'antiga carretera de Vidreres i ja s'ha retirat. L'ADF creu que podria tractar-se d'un taller mecànic il·legal.

Mor a la guerra d’Armènia Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc

Tenia 46 anys, era una persona molt estimada i familiars i amics el recorden com un "heroi".

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.