15.2 C
Lloret de Mar

Lloret exposa la seva estratègia i oferta en cicloturisme al País Basc

L'esdeveniment ha servit per donar a conèixer bones pràctiques i casos d’èxit en relació amb el turisme de la bicicleta.

Lloret de Mar en el Fòrum de Cicloturisme d'Euskadi
Lloret de Mar en el Fòrum de Cicloturisme d'Euskadi

Darreres Notícies

Lloret de Mar exposa la seva estratègia i oferta en cicloturisme en un fòrum professional a Vitòria. La trobada, organitzada per l’Agència Basca de Turisme, Basquetour, ha servit per donar a conèixer bones pràctiques i casos d’èxit en relació amb el turisme de la bicicleta.

servicios profesionales jimenez

Aquesta ha estat la primera edició del Fòrum de Cicloturisme de Euskadi, que s’ha dut a terme aquesta setmana. Girona ha estat el territori convidat com a referent internacional en aquesta pràctica. I dins d’aquest, Lloret de Mar ha estat el municipi que ha fet de ponent, com a exemple de bones pràctiques, en una la taula rodona titulada “Com les administracions locals i provincials impulsen el producte cicloturista. De les infraestructures a la promoció de la destinació”.

jornada al pais basc
El Fòrum de Cicloturisme d’Euskadi

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, fa una valoració molt positiva de la presència de la destinació en el Fòrum, perquè creu que ha ajudat a fer “marca Lloret” al País Basc. A més, assenyala que s’ha fet una tasca molt important d’especialització en cicloturisme en els darrers anys.

“S’ha fet una feina molt gran d’especialització en cicloturisme i també hem pogut fer ‘marca lloret’ al País Basc”.

Elizabeth Keegan

L’esdeveniment també ha comptat amb la participació de la cadena hotelera lloretenca Guitart Hotels, que ha explicat com el cicloturisme pot ser un factor clau de la desestacionalització. A més, Melcior Mauri, com a ambaixador de Guitar Cycling, ha estat entrevistat en el fòrum per presentar els seus últims projectes i explicar el seu pas de professional a cicloturista.

Actualment, Lloret de Mar, com a Destinació de Turisme Esportiu certificada i especialitzada en ciclisme, compta amb quinze hotels i dues agències receptives que també estan certificats en cicloturisme per l’Agència Catalana de Turisme.

spot_img

El + Vist