Dijous, 29 octubre 2020
18.9 C
Lloret de Mar
Gala Flors d'Honor 2017

Lloret de Mar aconsegueix la màxima distinció del projecte Viles Florides

Es tracta de la quarta Flor d'Honor, que l'han assolit 11 municipis de Catalunya.

Gala Flors d'Honor 2017

Darreres Notícies

Lloret de Mar avala dues de les propostes de l’estudi informatiu per ampliar la C-32

L'Ajuntament ha presentat al.legacions a l'estudi informatiu del nou ramal de la C-32 entre Tordera i Lloret i avala dues de les alternatives proposades.

Protocol de seguretat antiCOVID al cementiri amb motiu de Tot Sants

Com a mesures més destacades, hi ha la limitació de l’aforament a un màxim de 500 persones, un 25% del total.

Malestar entre els clubs esportius per la limitació horària en els entrenaments

A causa del toc de queda, les activitats esportives han de finalitzar a les 21 hores, un fet que provoca que molts equips hagin programat les seves sessions en altres franges horàries o, directament, les hagin anul·lat.

La residència de gent gran i centre de dia es començaran a construir l’any 2022

Amb aquest calendari treballa l’Ajuntament, després que el passat divendres signés un conveni amb la Generalitat, pel qual el govern català es compromet a finançar 48 places públiques noves al centre.

L’Ajuntament signa un conveni amb Pas a Pas per atorgar-li 9.000 euros

Es tracta d'un conveni que se signa anualment per ajudar a l'entitat a impulsar projectes per afavorir la inclusió d'infants que pateixen TEA.

Lloret aconsegueix la quarta Flor d’Honor. Es tracta de la màxima distinció del projecte Viles Florides, una iniciativa que promou la transformació dels territoris catalans a través de les flors i les plantes ornamentals. Està impulsada per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. Lloret ha rebut aquesta distinció en la gala Flors d’Honor 2017, després de la votació d’un jurat especialitzat format per professionals del sector. L’acte, que ha reunit més de 275 persones, s’ha celebrat al Teatre Municipal Can Gomà de Mollet del Vallès.

La destinació ha obtingut la màxima distinció de quatre Flors juntament amb 10 municipis més: Almacelles, Bagergue, Cardedeu, Figueres, Malgrat de Mar, Mollet del Vallès, Olot, Sant Cugat, Sant Hilari i Vila-seca. D’altra banda, 48 localitats han obtingut tres Flors d’Honor, 48 més n’han obtingut 2 i 6 n’han guanyat una. El projecte Viles Florides el formen, actualment, un total de 113 municipis. Aquest moviment pretén mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística de Catalunya.

Per obtenir aquest reconeixement, Lloret ha aplicat diferents millores d’adequació i tecnològiques, com la regeneració d’aigua pel reg dels jardins. En aquest sentit, la millora dels espais públics i els parcs de la destinació estava inclòs dins del Pla Operatiu de Turisme, signat amb la Generalitat, la Diputació de Girona i la Mesa Empresarial de Turisme.

Jordi Orobitg, regidor de Medi Ambient, considera que “aquest reconeixement, que compartim amb 10 ciutats més, demostra que hem fet un salt qualitatiu i que es tracta d’un club exclusiu”.

Després d’obtenir la màxima distinció, l’objectiu es mantenir-la i donar més arguments per seguir liderant el rànquing de Viles Florides. Orobitg explica que “hem de generar recursos suficients per fer una actuació important a l’espai públic, que en certes àrees està necessitat i cal millorar el seu atractiu”. També assenyala que “en l’àrea de parcs i jardins estem assolint aquest grau, són espais molt ben valorats”. Un dels projectes que hi ha previst, segons el regidor, és la creació de l’anomenat Parc central de Lloret, a la zona de Can Xardó.

SEGUEIX-NOS

4,928SeguidorsSeguir
3,288SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

L’ADF i l’Ajuntament denuncien l’incivisme dels abocaments il·legals

L'últim detectat ha estat a l'antiga carretera de Vidreres i ja s'ha retirat. L'ADF creu que podria tractar-se d'un taller mecànic il·legal.

Mor a la guerra d’Armènia Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc

Tenia 46 anys, era una persona molt estimada i familiars i amics el recorden com un "heroi".

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.