13.8 C
Lloret de Mar

Lloret només tindrà 1.500 places hoteleres obertes, del total de 30.000

La gerent de Lloret Turisme apunta que en un any normal encara es comptaria amb unes 20.000 places i augura una tardor complicada per al sector turístic.

Un hotel tancat a lloret
Un hotel tancat a lloret

Darreres Notícies

A partir de la setmana que ve, Lloret de Mar tindrà obertes només unes 1.500 places turístiques, del total de 30.000 que hi ha a la destinació. Això quan la xifra en un any normal seria d’unes 20.000 places obertes.

servicios profesionales jimenez

Ho remarca la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, que reconeix que estem davant d’una tardor molt complicada per al sector turístic, com a conseqüència de la crisi del coronavirus. De fet, alguns hotelers ni tan sols han obert aquesta temporada i molts altres han optat per reduir moltíssim les setmanes d’obertura. Uns i altres resten a l’espera de com evoluciona la situació de pandèmia per veure com s’afronta el 2021, tot i que la gerent de Lloret Turisme creu que recuperar el mercat internacional serà molt complicat.

Malgrat la difícil situació que viu el sector, aquest diumenge Lloret de Mar se suma a la celebració del Dia Mundial del Turisme. Elizabeth Keegan creu que és més important que mai celebrar aquesta efemèride amb un seguit d’activitats pensades per als veïns de la població.

El Dia Mundial del Turisme a Lloret de Mar començarà la vigília del 27 de setembre, és a dir, dissabte, amb el concert de The Queens of Rock. Serà a les deu de la nit a la Roca d’en Maig.

L’endemà diumenge, a les cinc de la tarda, a la Plaça de la Vila, s’ha programat un espectacle infantil titulat La llebre i la tortuga. A les vuit del vespre, a la Roca d’en Maig, es podrà veure l’espectacle de dansa Molar, amb Quim Bigas. I a la nit la celebració torna a la Plaça de la Vila, on a dos quarts de deu començarà el concert de Piratas Rumbversions.

Tots els espectacles són gratuïts, amb les mesures de seguretat de la Covid-19. L’aforament és limitat i es recomana demanar la invitació al Museu del Mar o al web del Teatre.  

A més, durant tot el dia de diumenge es farà jornada de portes obertes a tots els equipaments del MOLL, el Museu Obert de Lloret. Són l’edifici de Can Saragossa, el Museu del Mar, el Castell de Sant Joan, el poblat ibèric del Turó Rodó i els Jardins de Santa Clotilde.

spot_img

El + Vist