23.1 C
Lloret de Mar

Lloret obre al públic la primera formació sobre sostenibilitat turística

La jornada, prevista el proper 15 de febrer, posarà sobra la taula els reptes i oportunitats per al sector turístic.

Cartell de la sessió inaugural, oberta a tothom.
Cartell de la sessió inaugural, oberta a tothom.

Darreres Notícies

Dimarts que ve es dóna el tret de sortida a la formació sobre ètica i sostenibilitat, adreçada el sector turístic de Lloret de Mar.

La sessió inaugural s’ha decidit fer-la oberta a tothom i no només els participants del programa, que són una 30a. El ponent, Jaume Marín, expert en màrqueting turístic, argumenta que els continguts interessen “la totalitat del sector i també a tot Lloret”.

Cartell de la sessió, amb Jaume Marín.
Cartell de la sessió, amb Jaume Marín.

Aquesta sessió posarà sobre la taula els reptes i oportunitats del turisme en aquest 2022 a Lloret, “en què s’esperen nous perfils de clients”. L’acte, que comença a les 09.30h i que és telemàtic, comptarà també amb la intervenció de l’alcalde Dulsat i altres representants de la destinació.

Serà, doncs, aquest 15 de gener quan comenci el programa en transformació ètica i sostenible, que és transversal i afecta tot allò que competeix el sector. Es complementarà amb sessions de mentoria perquè els participants puguin aplicar directament els plans de sostenibilitat a les seves empreses.

El programa compta amb 16 blocs temàtics i casos pràctics que tractaran l’ètica en el sector turístic, la gestió de recursos, la gastronomia sostenible, la generació de valor o la responsabilitat social corporativa.

Aquesta formació, que es repeteix després de l’èxit de l’any passat, s’allargarà fins el 5 d’abril (amb un total de 17 sessions). Més informació i enllaç, al web ictet.

spot_img

El + Vist