23.1 C
Lloret de Mar
Judit Neddermann, una de les actuacions estel·lars de la 1a edició del festival Som de Mar.

Lloret oferirà paquets d’allotjament amb entrades per al festival SOM de Mar

Es tracta d'un acord entre els establiments especialitzats en reunions i esdeveniments i la promotora del certamen, de cara a la 2a edició.

Judit Neddermann, una de les actuacions estel·lars de la 1a edició del festival Som de Mar.

Darreres Notícies

Els establiments membres del Lloret Convention Bureau (especialitzats en turisme de congressos i esdeveniments) oferiran paquets d’allotjament amb entrades pel festival Som de Mar. Es tracta d’un acord de col·laboració del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret, en què també hi participa el Gremi d’Hostaleria, i que compta, a més, amb la col·laboració de Lloret Turisme.

Els paquets d’allotjament que es comercialitzaran seran de la categoria de quatre estrelles i superior i inclouran entrades per gaudir dels concerts del festival, que es va estrenar el mes d’agost passat als Jardins de Santa Clotilde, en plena pandèmia. Així, amb aquest acord público-privat, el sector d’allotjament també s’afegeix al projecte, tal com ho va fer el de bars i restaurants en la passada edició del 2020.

El director del festival, Carles Gilibets, assenyala que els paquets es començaran a comercialitzar ben aviat i que “el sector se suma a un projecte cultural, que és un reclam per venir a Lloret”. Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, assenyala que la destinació fa “un pas endavant, amb la implicació del sector de l’allotjament perquè la gent de fora vingui a Lloret i facin despesa aquí”.

L’acord també inclou la difusió de la iniciativa per part del Gremi d’Hostaleria de Lloret. Serà a través dels seus canals promocionals, físics i telemàtics, per donar visibilitat al festival i a l’oferta.

Sopa de Cabra
Sopa de Cabra

En aquesta segona edició, el festival Som de Mar se celebrarà del 19 al 28 d’agost i comptarà amb un cartell de luxe, amb artistes i grups de renom nacional. Són Pasión Vega, Marina Rossell, David Otero, Xiula, Miquel Abras, Carlos Sadness, Els Amics de les Arts, Maria José Llergo i Sopa de Cabra. Segons fonts del festival, aquests darrers seran els primers en penjar el ‘sold out’.

spot_img

El + Vist