15.8 C
Lloret de Mar

Lloret organitza fins a 4 visites guiades durant els caps de setmana d’estiu

Es duen a terme als jardins, al cementiri, al carrer i a Can Font, de divendres a diumenge.

La visita teatralitzada de les estàtues
La visita teatralitzada de les estàtues

Darreres Notícies

Els caps de setmana del mes de juliol trobem fins a 4 visites guiades o teatralitzades arreu de Lloret de Mar, que posen en valor el seu patrimoni cultural. Formen part del programa de festa major i la primera de totes és aquest vespre.

Es tracta de la nova visita teatralitzada als Jardins de Santa Clotilde, titulada “Somni als jardins en una nit d’estiu”. Es farà aquest vespre i es repetirà tots els divendres de juliol i agost a partir de les vuit. Es fa la recreació d’una festa de l’antiga aristocràcia amb un grup d’animació anomenat ‘El carro de la faràndula’, que representarà una versió rústica de Romeu i Julieta amb l’ajuda del públic, segons la guia de l’activitat, Anna Peña.

Passem a dissabte, en què es durà a terme la ruta indiana i la visita a la casa-museu Can Font. Es farà en castellà els dissabtes a les 10 del matí. Anna Peña assenyala que els participants podran gaudir d’un recorregut pel centre del poble. Després, es visitarà la casa museu Can Font, que és l’única casa indiana pública i visitable de Catalunya.

També aquest dissabte, i tots els dissabtes del mes de juliol, a les 9 de la nit, el Cementiri Modernista de Lloret acollirà la visita titulada “Herència de les Amèriques”. Es farà en castellà i amb acompanyament musical.

Els assistents podran gaudir d’havaneres i conèixer la relació dels lloretencs amb el continent americà, a través de la biografia de les persones enterrades a l’avinguda principal del cementiri.

I per diumenge, una altra de les novetats d’aquest estiu. És la visita teatralitzada SEC, el Sindicat d’Escultures al Carrer, que farà les seves assemblees generals tots els diumenges de juliol i agost, a les 7 de la tarda, a Can Saragossa.

Es representarà una assemblea de les escultures de Lloret, en què hauran d’escollir qui serà el nou president del sindicat. La diversitat de posicions farà que s’obri un conflicte entre totes elles.

L’aforament per a les diferents visites és limitat i cal inscripció prèvia. La venda d’entrades anticipades es pot fer a través del Museu del Mar, al telèfon 972 36 44 54, o bé al web patrimoni.lloret.cat.

spot_img

El + Vist