10.3 C
Lloret de Mar

Santa Cristina 2020, “una festa major atípica”, segons Jaume Dulsat

Es fa públic el programa online de festa major, amb una 30a de propostes.

Portada del programa, que simbolitza una embarcació de rem
Portada del programa, que simbolitza una embarcació de rem

Darreres Notícies

Lloret de Mar es prepara per viure la Festa Major de Santa Cristina, en un any marcat per la pandèmia de la Covid-19. Tot i que ja han començat algunes propostes, aquest cap de setmana s’inicia el gruix d’activitats. El punt central de la celebració, com sempre, arriba el 24 de juliol, diada de Santa Cristina, amb la processó fins a l’ermita o el Ball de Plaça com a actes centrals.

servicios profesionales jimenez

Per a la resta de dies, s’han organitzat més d’una 30a de propostes per a totes les edats i gustos. Des de sessions de cinema, audicions de sardanes, visites guiades i teatralitzades, activitats infantils, homenatges, concerts o proves esportives, com és el cas de la Lloretrail, que ha esgotat els 800 dorsals i n’ha fet 50 més.

A causa de la pandèmia de la Covid-19, l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, reconeix que serà una Festa Major “atípica i adaptada a la realitat, al distanciament social”. Tot i això, considera que “s’ha de celebrar i oferir contingut a veïns i visitants”, garantint les mesures i els protocols sanitaris.

El programa sencer, amb totes les jornades, horaris i activitats, es pot consultar al web de l’Ajuntament en format online.

spot_img

El + Vist