7.2 C
Lloret de Mar

Lloret organitza per primer cop una fira de Tots Sants i Halloween, amb un túnel del terror

Estarà muntada a la Plaça de la Vila fins aquest diumenge, 3 de novembre. A més, avui se celebra la primera Lloret Zombie Parade.

Cartell del passatge del terror
Cartell del passatge del terror

Darreres Notícies

El terror s’ha apoderat de la Plaça de la Vila per acollir la primera Fira de Tots Sants i Halloween de Lloret de Mar. Fins aquest diumenge, hi haurà parades de productes artesans, tallers variats, espectacles musicals i, el més destacat, un túnel del terror.

servicios profesionales jimenez

Un dels organitzadors, Josep Maria Soldevila, gerent de l’empresa Sabors Catalans, assegura que el passatge del terror és de molta qualitat i afegeix que la fira, adreçada a un públic familiar, compta amb productes molt variats.

A banda de l’actuació d’un discjòquei aquest vespre, aquests dies també s’han programat una actuació de Jordi Ninus i una altra d’Elena Gadel. La Fira estarà muntada a la Plaça de la Vila fins diumenge, tot i que el túnel del terror només es muntarà fins dissabte.

D’altra banda, recordem que aquest vespre se celebra la primera Lloret Zombie Parade. Es tracta d’una desfilada de zombies oberta a tothom. De fet, encara hi ha temps per apuntar-s’hi. Les inscripcions es tanquen avui mateix, a les set de la tarda, al Puntet. Precisament, des del Puntet sortirà la cercavila, a les vuit del vespre, i anirà fins a la Plaça de la Vila passant pels principals carrers del centre de Lloret.

spot_img

El + Vist