13.9 C
Lloret de Mar
Primera de les sessions de formació del Convention Bureau, el passat 13 d'abril al Teatre.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Primera de les sessions de formació del Convention Bureau, el passat 13 d'abril al Teatre.

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Lloret de Mar organització una formació en vendes a través de xarxes socials per a empreses especialitzades en turisme de negocis i esdeveniments. Una 50a de professionals del sector MICE s’han inscrit en aquesta iniciativa presencial, que té lloc durant aquest mes d’abril, la qual complementa el Pla de Transformació Digital de la destinació.

Es tracta d’una formació pràctica, a càrrec del Convention Bureau. Se se centra en les dues principals xarxes socials utilitzades pels professionals del turisme de reunions: LinkedIn i Twitter. Les sessions ofereixen informació i eines per adaptar aquesta indústria al context socioeconòmic i tecnològic actual, i de pas per potenciar les vendes.

Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, assenyala que “des de l’inici de la pandèmia era important fer costat als membres del sector, en aquest cas donant eines de formació”.

Formació en vendes del Convention Bureau.
Formació en vendes del Convention Bureau.

La primera de les jornades va tenir lloc dimarts passat i la segona es farà aquest dimecres, 21 d’abril, de manera presencial al Teatre, seguint totes les recomanacions sanitàries indicades.

Aquesta formació complementa el pla de transformació digital de Lloret de Mar que s’ha desenvolupat durant els últims mesos a la destinació i que ha permès que una seixantena de professionals d’allotjaments i agències de viatges de Lloret de Mar puguin desenvolupar noves estratègies digitals.

A més de convidar els membres del Lloret Convention Bureau a participar a les sessions també s’ha ofert la possibilitat que els participants al Pla de transformació digital hi puguin assistir per ampliar els coneixements amb continguts específics per al turisme de negocis.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.