12.6 C
Lloret de Mar
Primera de les sessions de formació del Convention Bureau, el passat 13 d'abril al Teatre.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Primera de les sessions de formació del Convention Bureau, el passat 13 d'abril al Teatre.

Darreres Notícies

Lloret de Mar organització una formació en vendes a través de xarxes socials per a empreses especialitzades en turisme de negocis i esdeveniments. Una 50a de professionals del sector MICE s’han inscrit en aquesta iniciativa presencial, que té lloc durant aquest mes d’abril, la qual complementa el Pla de Transformació Digital de la destinació.

Es tracta d’una formació pràctica, a càrrec del Convention Bureau. Se se centra en les dues principals xarxes socials utilitzades pels professionals del turisme de reunions: LinkedIn i Twitter. Les sessions ofereixen informació i eines per adaptar aquesta indústria al context socioeconòmic i tecnològic actual, i de pas per potenciar les vendes.

https://twitter.com/LloretCB/status/1381975995549429761?s=20

Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, assenyala que “des de l’inici de la pandèmia era important fer costat als membres del sector, en aquest cas donant eines de formació”.

Formació en vendes del Convention Bureau.
Formació en vendes del Convention Bureau.

La primera de les jornades va tenir lloc dimarts passat i la segona es farà aquest dimecres, 21 d’abril, de manera presencial al Teatre, seguint totes les recomanacions sanitàries indicades.

Aquesta formació complementa el pla de transformació digital de Lloret de Mar que s’ha desenvolupat durant els últims mesos a la destinació i que ha permès que una seixantena de professionals d’allotjaments i agències de viatges de Lloret de Mar puguin desenvolupar noves estratègies digitals.

A més de convidar els membres del Lloret Convention Bureau a participar a les sessions també s’ha ofert la possibilitat que els participants al Pla de transformació digital hi puguin assistir per ampliar els coneixements amb continguts específics per al turisme de negocis.

spot_img

El + Vist