18 C
Lloret de Mar

Lloret passa a formar part de Tot Nuvis, la publicació de referència a Catalunya

La destinació ha estructurat l'oferta per promocionar els casaments i esdeveniments socials en espais singulars, hotels i serveis especialitzats.

Sant Pere del Bosc, un espai singular de Lloret de Mar (Albert Pibernat)
Sant Pere del Bosc, un espai singular de Lloret de Mar (Albert Pibernat)

Darreres Notícies

Celebrar el casament en espais singulars com Sant Pere del Bosc, el paratge de Santa Cristina o els Jardins de Santa Clotilde. És l’oferta de Lloret de Mar, que ha passat a formar part del directori Tot Nuvis, publicació online que és tot un referent per al sector especialitzat en casaments a Catalunya.

servicios profesionales jimenez

Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, resumeix que “amb la pandèmia, molts casaments s’han posposat i se celebren aquest any, és una demanda creixent”.

https://twitter.com/LloretCB/status/1504130365539209219?s=20&t=jIHV8h3t1qgPjPh8X19Dig

A través del Lloret Convention Bureau, s’ofereixen diferents indrets emblemàtics de la vila per dur a terme tota mena de casaments, a més d’hotels i diferents serveis. En aquest sentit, l’entitat compta amb més de 50 membres especialitzats en aquest tipus d’esdeveniments.

A més del directori català Tot Nuvis, Lloret de Mar també està present en un web especialitzat de la Gran Bretanya, adreçat a casaments, esdeveniments socials o tot tipus de convencions.

spot_img

El + Vist