11.8 C
Lloret de Mar

Lloret per la Independència organitza la Marxa de Torxes per reivindicar la sobirania de Catalunya

La sortida serà des de la Dona Marinera, on es repartiran les torxes (21.30 hores) i s'anirà fins a la plaça de la Vila, on s'hissarà una estelada, es llegirà un manifest i es farà el Cant dels Segadors.

Marxa de Torxes del 2017
Marxa de Torxes del 2017

Darreres Notícies

La Marxa de Torxes de Lloret de Mar arriba a la setena edició aquesta nit, amb la voluntat, com sempre, de reivindicar la independència de Catalunya. L’acte s’organitza en municipis d’arreu del territori català la vigília de l’Onze de Setembre.

servicios profesionales jimenez

Anna Maria Boix, portaveu de Lloret per la Independència (secció local de l’ANC a Lloret), explica que aquest any la reivindicació pren més força que mai donat el context actual.

La sortida es farà des de la Dona Marinera, on es repartiran les torxes, a dos quarts de deu de la nit. Els participants aniran en direcció a la plaça de la Vila. Allà, s’hissarà una estelada i l’acte acabarà amb la lectura d’un manifest i el Cant dels Segadors.

De cara a demà, la reivindicació seguirà amb una gran concentració a Barcelona. Des de Lloret sortiran sis autocars organitzats per l’ANC i per ERC. El reclam serà, d’una banda, la implantació de la República Catalana i, de l’altra, l’alliberament dels presos polítics i el retorn de les persones que són a l’exili. La sortida dels autocars serà a les dues de la tarda des de la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist