Diumenge, 29 novembre 2020
13 C
Lloret de Mar
Usuaris de marxa nòrdica a la vila (Lloret Turisme)

Lloret, ponent en un seminari internacional sobre turisme esportiu organitzat a Xile

Es duu a terme aquest 31 d'octubre i comptarà amb professionals de diferents països llatinoamericans que volen millorar el seu posicionament en turisme esportiu.

Usuaris de marxa nòrdica a la vila (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

L’eliminació de la violència masclista és cosa de tots: homes i dones, societat i administracions

És un dels aspectes que posa de relleu el manifest institucional d'aquest any per commemorar el Dia Internacional per l'eliminació de la violència masclista. A Lloret s'ha celebrat aquest dissabte al migdia amb un acte virtual.

Performance 25N ‘Sombras’: Que les dones mortes per violència masclista no siguin només un número

És un dels clams de la performance simbòlica feta a Lloret de Mar, amb motiu del 25N. A càrrec de La Caravana de les Arts amb el suport de Nova Ràdio Lloret, per encàrrec de la regidoria d’Igualtat.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 30 de novembre de 2020 (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 30 de novembre de 2020 Hora: 16:30 h. Lloc: Es farà de manera telemàtica

Lloret encén els llums de Nadal 2020

Les novetats d’enguany les trobem a la plaça de la Vila. On hi ha un arbre nou de Nadal format per cubs de colors i un gran paquet de 9 metres quadrats de regal que permet passar-hi per dins.

Lloret, el municipi gironí on han baixat més els delictes entre gener i setembre

Han baixat més de la meitat respecte de l’any passat, en què es van cometre 2.875 delictes, comparats amb els 1.284 d’enguany.

El proper dia 31 d’octubre, a les 16h, Lloret Turisme, entitat de gestió i promoció turística de Lloret de Mar, participarà en un seminari internacional amb professionals de les àrees de turisme i esport de diferents ciutats de països llatinoamericans com són Xile, Argentina, Bolívia, Perú, Colòmbia, Equador, Puerto Rico i Cuba, entre d’altres. El seminari està organitzat per l’agència Solo Turismo i la Universitat Tecnològica Metropolitana de l’Estat de Xile i es desenvoluparà telemàticament.

Lloret de Mar ha estat seleccionada com a “destinació exemple” per explicar el seu projecte de turisme esportiu. Andrés Sarmiento, CEO de Solo Turismo, explica que “vàrem conèixer Lloret de Mar a través de la participació d’un equip nostre en la Mediterranean International Cup (MIC) i des de llavors hem anat seguint el seu projecte de turisme esportiu”.

Snorkel 8 1
Practicants d’snorkel a les aigües de la destinació (LLoret Turisme)

L’eix del seminari es centrarà en les possibilitats del turisme esportiu com a motor pel desenvolupament local i en aquest sentit Mafi Sandoval, directiu en gestió turística de la Universitat Tecnològica Metropolitana de l’Estat de Xile explica: “L’esport i el turisme són activitats potencials tant per a la demanda com per a les comunitats receptores i genera uns beneficis per a tothom que es tradueixen en una millor experiència per als esportistes, així com també en una major rendibilitat i difusió del patrimoni per a les comunitats locals. En definitiva és un ‘win win’”.

La ponència de Lloret Turisme anirà a càrrec de Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar, que valora així la participació: “Aquesta acció ens permet donar-nos a conèixer en uns mercats en els quals normalment ens seria difícil accedir. Un altre exemple en aquest sentit és la seu de la copa AFIA Catalunha, la major entitat de futbol veterà del món, prevista per Maig 2021, que ens impactarà en el mercat brasiler”.

copa afia
Representants de l’Ajuntament i de l’agència que organitza la Copa Afia Catalunha, el dia de signatura del conveni al 2019.

Els altres ponents participants són Andrés Sarmiento, CEO de Solo Turismo (Xile); Miguel Figueroa, President de la Cámara de Turismo de Santiago del Estero (Argentina) i José Luis Sosa, President del Consejo Mexicano de Turismo Deportivo (Mèxic).

Lloret de Mar està certificada com a destinació de turisme esportiu per l’Agència Catalana de Turisme des del 2006 i és el municipi de Catalunya amb més disciplines certificades, concretament en futbol, atletisme, ciclisme, natació, triatló i esports col·lectius. L’alcalde també ha recordat que “treballem el turisme esportiu amb un pla d’accions concret que inclou l’especialització, l’estratègia i la inversió publico-privada i aquesta és una fórmula que ens esta donant molts bons resultats”.

La participació en aquesta jornada també serà interessant per donar a conèixer Lloret com a seu del Congrés Mundial de Turisme Esportiu a Amèrica Llatina. El congrés se celebrarà a Lloret de Mar el proper Octubre 2021 i comptarà amb un format híbrid.

L’any 2019 Lloret de Mar va acollir 446 esdeveniments esportius i uns 61.000 esportistes i acompanyants. A nivell d’oferta especialitzada compta amb 14 hotels i 2 agències de viatges, unes xifres que situen Lloret de Mar com una de les principals destinacions especialitzades en turisme esportiu de l’Estat.

SEGUEIX-NOS

5,260SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
13,096FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE reparteix 35.000 euros a Lloret de Mar

Manuel Romero, venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Lloret des del punt de venda ubicat al carrer Sant Pere, número 7.

L’hotel Rosamar Es Blau s’especialitza en reunions i esdeveniments

L’establiment, que va obrir les portes dos anys enrere, es prepara per reobrir el pròxim 2021, amb oferta pensada per al sector MICE.

Jutgen set acusats de segrestar durant 10 dies un veí de Lloret de Mar i reclamar un rescat d’1,5 MEUR

Cinc dels processats admeten que van colpejar i subministrar drogues a la víctima durant el captiveri. Els fets van passar al 2017.