Dissabte, 27 febrer 2021
15.9 C
Lloret de Mar
Usuaris de marxa nòrdica a la vila (Lloret Turisme)

Lloret, ponent en un seminari internacional sobre turisme esportiu organitzat a Xile

Es duu a terme aquest 31 d'octubre i comptarà amb professionals de diferents països llatinoamericans que volen millorar el seu posicionament en turisme esportiu.

Usuaris de marxa nòrdica a la vila (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

El proper dia 31 d’octubre, a les 16h, Lloret Turisme, entitat de gestió i promoció turística de Lloret de Mar, participarà en un seminari internacional amb professionals de les àrees de turisme i esport de diferents ciutats de països llatinoamericans com són Xile, Argentina, Bolívia, Perú, Colòmbia, Equador, Puerto Rico i Cuba, entre d’altres. El seminari està organitzat per l’agència Solo Turismo i la Universitat Tecnològica Metropolitana de l’Estat de Xile i es desenvoluparà telemàticament.

Lloret de Mar ha estat seleccionada com a “destinació exemple” per explicar el seu projecte de turisme esportiu. Andrés Sarmiento, CEO de Solo Turismo, explica que “vàrem conèixer Lloret de Mar a través de la participació d’un equip nostre en la Mediterranean International Cup (MIC) i des de llavors hem anat seguint el seu projecte de turisme esportiu”.

Snorkel 8 1
Practicants d’snorkel a les aigües de la destinació (LLoret Turisme)

L’eix del seminari es centrarà en les possibilitats del turisme esportiu com a motor pel desenvolupament local i en aquest sentit Mafi Sandoval, directiu en gestió turística de la Universitat Tecnològica Metropolitana de l’Estat de Xile explica: “L’esport i el turisme són activitats potencials tant per a la demanda com per a les comunitats receptores i genera uns beneficis per a tothom que es tradueixen en una millor experiència per als esportistes, així com també en una major rendibilitat i difusió del patrimoni per a les comunitats locals. En definitiva és un ‘win win’”.

La ponència de Lloret Turisme anirà a càrrec de Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar, que valora així la participació: “Aquesta acció ens permet donar-nos a conèixer en uns mercats en els quals normalment ens seria difícil accedir. Un altre exemple en aquest sentit és la seu de la copa AFIA Catalunha, la major entitat de futbol veterà del món, prevista per Maig 2021, que ens impactarà en el mercat brasiler”.

copa afia
Representants de l’Ajuntament i de l’agència que organitza la Copa Afia Catalunha, el dia de signatura del conveni al 2019.

Els altres ponents participants són Andrés Sarmiento, CEO de Solo Turismo (Xile); Miguel Figueroa, President de la Cámara de Turismo de Santiago del Estero (Argentina) i José Luis Sosa, President del Consejo Mexicano de Turismo Deportivo (Mèxic).

Lloret de Mar està certificada com a destinació de turisme esportiu per l’Agència Catalana de Turisme des del 2006 i és el municipi de Catalunya amb més disciplines certificades, concretament en futbol, atletisme, ciclisme, natació, triatló i esports col·lectius. L’alcalde també ha recordat que “treballem el turisme esportiu amb un pla d’accions concret que inclou l’especialització, l’estratègia i la inversió publico-privada i aquesta és una fórmula que ens esta donant molts bons resultats”.

La participació en aquesta jornada també serà interessant per donar a conèixer Lloret com a seu del Congrés Mundial de Turisme Esportiu a Amèrica Llatina. El congrés se celebrarà a Lloret de Mar el proper Octubre 2021 i comptarà amb un format híbrid.

L’any 2019 Lloret de Mar va acollir 446 esdeveniments esportius i uns 61.000 esportistes i acompanyants. A nivell d’oferta especialitzada compta amb 14 hotels i 2 agències de viatges, unes xifres que situen Lloret de Mar com una de les principals destinacions especialitzades en turisme esportiu de l’Estat.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.