17.7 C
Lloret de Mar
La Bandera Blava

Lloret renova totes les banderes blaves excepte Fenals

El motiu torna a ser el resultat de l'analítica de l'aigua, que és de qualitat molt bona però no excel·lent.

La Bandera Blava

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha renovat les banderes blaves de les platges de Cala Canyelles, Lloret centre, Sa Boadella i Santa Cristina. Malauradament, no ha pogut recuperar la de Fenals, perduda l’any passat.

La bandera blava l’atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor i valora diferents aspectes, com ara l’accessibilitat, la seguretat, el servei de salvament i socorrisme, la neteja, les activitats i la conscienciació mediambiental. L’alcalde, Jaume Dulsat, remarca la bona feina feta.

“És una constatació que seguim fent la feina a les platges: per aconseguir una bandera blava s’han de donar molts factors”

Jaume Dulsat
La bandera blava de la platja de Lloret l’any 2014

Pel que fa a Fenals, Dulsat ha comentat que les analítiques de l’aigua es van fer després d’un dia de pluja i això va provocar que l’aigua tingués una qualitat molt bona, però no excel·lent, que és el que es requereix per poder atorgar la bandera.

Això ja va passar l’any passat, quan es va perdre la bandera blava en aquesta platja i per això l’alcalde assegura que estan treballant per saber si des de l’Ajuntament es pot millorar alguna cosa.

“Que aquesta qualitat de l’aigua no sigui excel·lent al moment que toca, em fa pensar que hi ha alguna cosa que no devem estar fent exactament com toca per ser excel·lents i ho estem mirant”

Jaume Dulsat

L’alcalde ha matisat que l’únic indicador que no ha sortit excel·lent a Fenals ha estat la qualitat de l’aigua, mentre que els serveis i tota la resta segueixen amb el màxim nivell.

spot_img

El + Vist