11.3 C
Lloret de Mar

Lloret Residencial fa una setmana que no té aigua a la urbanització

L'Ajuntament entèn les queixes dels veïns, als quals demana que denunciïn l'empresa Rec Madral, que gestiona el servei.

L'entrada de Lloret Residencial (Google Maps).
L'entrada de Lloret Residencial (Google Maps).

Darreres Notícies

Els veïns de Lloret Residencial estan sense aigua des de fa una setmana. Segons fonts municipals, hi ha una avaria en una bomba d’aigua, que s’ha fet malbé, la qual s’hauria de reparar el més aviat possible per part de Rec Madral, l’empresa que gestiona el servei a la urbanització.

Lloret Residencial, on hi viuen 700 famílies, és una urbanització que té problemes periòdics d’abastiment d’aigua. Aquest estiu, sense anar més lluny, en plena onada de calor, es van quedar sense aigua.

En aquesta ocasió, els problemes afecten la majoria de residents, que no entenen que no hi hagi una solució per a un problema tan important com és l’abastiment d’aigua.

Una veïna afectada, Rosa Indino Lora, retreu a l’Ajuntament que els consideri com a “ciutadans de segona“.

“Estem cansats i frustrats, l’ajuntament i l’empresa es passen la pilota”

Rosa Indino Lora

Afegeix que “l’unica solució que ens dona l’ajuntament és canviar a Aqualia, però hem de pagar el comptador i això no ens ho podem permetre”.

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, recorda que l’Ajuntament no gestiona l’aigua a Lloret Residencial.

Qui ho fa és l’empresa Rec Madral, la qual quan té problemes d’abastiment demana aigua a l’Ajuntament, per exemple a l’estiu. El consistori la subministra sabent que no la cobrarà i que el deute, de més de 300.000 euros, es va acumulant.

“Entenem les queixes, però no és veritat que no ajudem”

Albert Robert

El regidor assegura que des de l’Ajuntament pressionen l’empresa perquè volen solucionar el problema, a més d’aixecar acta amb la policia aquests dies per deixar-ne constància.

Albert Robert recomana als veïns de Lloret Residencial que denunciïn a Rec Madral pels problemes constants de subministrament d’aigua.

spot_img

El + Vist