Divendres, 4 desembre 2020
11.3 C
Lloret de Mar
Sa Boadella fa uns dies

Lloret revalida la Bandera Blava a totes les platges, excepte la de Fenals

El motiu és que la qualitat de l'aigua de bany és "bona" en lloc "d'excel·lent" com exigeix el jurat. És l'únic criteri que no depèn de l'Ajuntament, sinó dels fenòmens naturals.

Sa Boadella fa uns dies

Darreres Notícies

Per Nadal, grups de 10, els menors compten i s’amplia el toc de queda en les dates assenyalades

Els representants del Govern català han insistit que s'aplicarà la proposta catalana, sigui quina sigui la proposta que faci el Consell Interterritorial.

La Cursa de Nadal es podrà fer nedant, amb caiac o amb marxa nòrdica

Els participants hauran de recórrer entre 1 i 5 quilòmetres amb la modalitat esportiva que vulguin entre el 17 i el 27 de desembre. Les inscripcions ja estan obertes.

Aquest dijous es commemora el Dia internacional de les persones amb discapacitat

Som Capaços fa una crida a la població perquè comparteixi a les xarxes socials una imatge fent el signe de la igualtat.

El Teatre reobre dissabte amb Joan Pera i David Olivares

Oferiran la comèdia 'Tots neixen estrellats', que recupera una sèrie humorística del canal britànic BBC que es va emetre per TV3 als anys 80 i que va doblar el mateix Joan Pera.

Albert Vinyals farà un taller sobre creativitat en el món empresarial en temps de Covid

El taller, organitzat per Promoció Econòmica, es farà demà a la tarda per Zoom. El lloretenc convida a tothom a seguir la sessió, que serà molt pràctica.

Lloret de Mar manté el distintiu de Bandera Blava a quatre platges: Lloret, Sa Boadella, Cala Canyelles i Santa Cristina. En canvi, la de Fenals l’ha perdut per la qualitat de l’aigua. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, ha explicat que, a causa dels episodis de pluja de la temporada 2019, la qualificació resultat de la qualitat de l’aigua de bany va ser de “bona” en lloc “d’excel·lent” com exigeix el jurat.

La regidora ha remarcat que la qualitat de l’aigua és l’únic requisit que no depèn de l’Ajuntament, sinó que és un fenomen natural. En aquest sentit, matisa que la resta de criteris que s’avaluen per atorgar la bandera blava sí que han passat els barems.

La platja de Fenals fa uns dies (NRLL)

Sigui com sigui, l’Ajuntament espera recuperar la bandera l’any vinent i celebra que les altres quatre platges sí que l’hagin revalidat. I és que fa temps que el consistori treballa de valent perquè el principal atractiu de la destinació presenti les millors condicions.

Les Banderes Blaves les atorga cada any un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental, amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), que gestiona la campanya a les platges i ports de l’Estat espanyol. Es valora la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis, la informació i l’educació ambiental, així com la correcta neteja i qualitat de l’aigua de bany.

Fa cinc anys que Lloret va aconseguir un objectiu que feia temps que perseguia: obtenir la bandera blava per a les seves cinc platges. Les primeres en obtenir-la havien estat, feia temps, les de Lloret i Fenals; el 2008 es va aconseguir també per Sa Boadella; el 2011 s’hi va incloure Santa Cristina; i el 2015 es va completar el grup amb Cala Canyelles. A ningú no se li escapa que les platges són el principal atractiu turístic de la destinació i l’Ajuntament hi destina una partida anual de més de mig milió d’euros per tenir-les en bones condicions, tant pel que fa als recursos materials com humans, amb el servei de socorrisme.

SEGUEIX-NOS

5,260SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
13,114FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

Joan Bertran: “recordo a Maradona com un jugador excepcional, en aquell partit va fer meravelles”

Amb la recent mort de Maradona, els lloretencs han recordat l’estada del reconegut futbolista a la nostra vila. Va ser als anys vuitanta, en què l’argentí va passar deu dies a Lloret de Mar per recuperar-se d’una hepatitis.

Maradona va rescatar dos nàufrags durant la seva estada a Lloret als anys 80

Segons publica el Diari de Girona, l'embarcació amb què anava el reconegut futbolista va salvar els dos únics supervivents del naufragi d'una altra barca.

Som capaços ven mascaretes solidàries per al Centre de Distribució d’Aliments

L'entitat impulsa la campanya coincidint amb el Dia internacional de les persones amb discapacitat, en què també publicarà un vídeo per donar visibilitat al col·lectiu.