17.9 C
Lloret de Mar

Lloret se suma al ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ aquest divendres

La campanya es fa arreu de Catalunya aquest diumenge, però a Lloret es farà divendres, a la Piscina municipal.

Mulla't (Fundació Esclerosi Múltiple)
Mulla't (Fundació Esclerosi Múltiple)

Darreres Notícies

Lloret de Mar se suma a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Es fa a piscines de tot Catalunya amb un doble objectiu: conscienciar la població sobre aquesta malaltia i recaptar fons per a la fundació Esclerosi Múltiple.

servicios profesionales jimenez

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia neurodegenerativa del sistema nerviós central que afecta el cervell, la medul·la espinal i els nervis òptics. Es calcula que hi ha uns 7.000 afectats a Catalunya.

Com altres anys, Lloret s’afegeix a la iniciativa solidària aquest divendres, 8 de juliol. Es demana a la població que nedi el màxim nombre de metres a la piscina i que a les 12 del migdia es faci un salt conjunt.

Els 3 euros que val l’entrada es destinaran, íntegres, a la fundació Esclerosi Múltiple. Ho explica la regidora d’Esports, Ana García-Castany.

“A partir de les set del matí ja es podrà anar a la piscina a nedar i anar sumant metres a l’aigua i els que arribin a mil metres rebran unes invitacions per part de la piscina”

Ana García-Castany

L’esclerosi múltiple és una malaltia crònica i de moment sense cura del sistema nerviós central. L’esclerosi múltiple és una de les malalties neurològiques més comuns entre les persones joves d’entre 20 i 40 anys i la segona causa de discapacitat en els països desenvolupats.

L’esclerosi múltiple també és coneguda com la malaltia de les 1.000 cares ja que presenta símptomes diferents en cada persona, fet que en dificulta el diagnòstic.

spot_img

El + Vist