12.9 C
Lloret de Mar

Lloret se suma aquest cap de setmana a la campanya ‘Hola, família!’

Cada destinació té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori, que en el cas de Lloret de Mar és el dimoni sense banya, que segons la llegenda viu a l'ermita de Santa Cristina.

La llegenda del dimoni sense banya
La llegenda del dimoni sense banya

Darreres Notícies

Lloret de Mar participa aquest cap de setmana a la campanya Hola, família!, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme. La destinació ho fa amb una sèrie d’activitats familiars, que començaran aquest dissabte al matí amb un joc de pistes al Turó Rodó, a la tarda hi haurà un concert de pop infantil amb el grup Orelles de Xocolata, que acabarà amb una xocolatada. I de cara a aquest diumenge, la plaça de la Vila i el passeig Jacint Verdaguer s’ompliran d’activitats durant tot el dia, amb una tirolina i un rocòdrom i amb tallers de Sant Jordi i de la llegenda del dimoni sense banya.

servicios profesionales jimenez

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, assegura que és interessant per a la destinació sumar-se a la iniciativa, ja que fa temps que s’aposta pel turisme familiar, tant des del sector públic com des del privat.

Hola, Família! és la primera edició de la gran acció promocional del turisme familiar a Catalunya on participen en total 24 destinacions turístiques -9 de les quals gironines- i més de 220 empreses d’arreu del territori que ofereixen més de 150 activitats.

Per a l’acció s’ha escollit la temàtica Llegendes en família amb l’objectiu de fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. En aquest sentit, s’ha creat l’app Llegendes en família, que permetrà buscar i “caçar” els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes. Seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana Joan de Déu Prats, cada una de les destinacions té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori, que en el cas de Lloret de Mar és el dimoni sense banya, que segons la llegenda viu a l’ermita de Santa Cristina.

Aquest cap de setmana se celebra la campanya a les destinacions de costa, mentre que a la muntanya es farà del 18 al 20 de maig.

spot_img

El + Vist