7.6 C
Lloret de Mar

Lloret, seu d’un campus de la fundació Princesa de Girona

Fins aquest diumenge, hi assisteixen 50 joves de l'Estat Espanyol, que reben formació en lideratge.

Els joves, en una sessió al Costa Brava Hub
Els joves, en una sessió al Costa Brava Hub

Darreres Notícies

Lloret de Mar acull fins aquest diumenge un campus de la fundació Princesa de Girona amb l’objectiu de formar joves que volen generar impacte social en àmbits com la salut, la sostenibilitat, el medi ambient, la igualtat, educació o la cultura. En concret, es duu a terme al Costa Brava Hub de Lloret de Mar.

50 joves de tot l’Estat espanyol han estat seleccionats per participar en aquest campus presencial. Inclou tallers per entrenar habilitats de lideratge, conferències amb emprenedors socials, debats sobre reptes globals i geopolític, activitats esportives o sessions d’assessorament per fer realitat un projecte.

Gema Guzmán, directora de programes de Talent de la Fundació Princesa de Girona, explica que “volíem fer una activitat a la Costa Brava i a Lloret pel seu entorn natural i oferir un espai de treball per als joves, on parlar i cooperar”.

Els 50 joves que participen del campus de la fundació provenen d’arreu de l’Estat: de Madrid, Catalunya, Comunitat Valenciana, Andalusia, Castella-La Manxa, País Basc, Castella i Lleó, Múrcia, Melilla, Canàries, Navarra i Galícia. I els acompanya un jove de Mèxic.

Pel que fa a la seva formació acadèmica, una tercera part han estudiat una enginyeria, mentre que la resta fan ADE, Dret, Econòmiques, Ciències Socials, Ciències o Humanitats.

Han estat seleccionats entre les més de 100 persones que han format part de la primera edició del programa “Generació propòsit”, que s’adreça a joves de 20 a 30 anys amb potencial en lideratge social.

El programa ofereix desenvolupament competencial, mentoria grupal, networking i l’oportunitat d’impulsar idees perquè es converteixin en projectes reals capaços de millorar el món.

spot_img

El + Vist