18.1 C
Blanes
La nau Titan.

Lloret, seu d’unes jornades sobre submarinisme ‘vintage’ que parlaran sobre el Titan

És el submergible que anava a visitar les restes del Titanic i que va implosionar a finals de juny.

La nau Titan.

Darreres Notícies

Lloret de Mar acull a finals de setmana una trobada de submarinisme vintage on es donarà informació sobre la implosió de la nau Titan quan es va submergir per anar a veure les restes del Titanic. Un dels tripulants era amic dels organitzadors d’aquestes jornades i li volen retre “homenatge”, segons Andrés Clarós, membre de les Societats de Busseig Històric d’EUA, França, Alemanya i Espanya, a banda de director de BUCAM (la col·lecció de càmeres submarines més gran del món).

També tindran un pes importants les filmacions sota l’aigua i les càmeres submarines clàssiques, a més de donar-se el trofeu Adler. Tot plegat serà aquest cap de setmana, del 22 al 24 de setembre.

circo de las estrellas
Andrés Clarós, amb equipatge de busseig vintage
Andrés Clarós, amb equipatge de busseig vintage

Un dels atractius de la trobada serà vestir un bus clàssic, en què n’hi haurà fins a tres que sortiran a l’aigua.  De fet, la trobada està oberta a tothom que s’animi a submergir-se o bé que vulgui veure-ho des de Sa Caleta. A més, a l’Hotel Guitart Central es farà una exposició de càmeres i diverses xerrades i projeccions.

De cara a diumenge al matí, es farà amb voluntaris una neteja del fons del mar. Es tracta de la segona edició de la trobada, que es va dur a terme l’any passat a Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist