19.2 C
Lloret de Mar
Persones rescatades per l'Aquarius

Lloret s’ofereix per acollir part dels refugiats que arribin a bord del vaixell Aquàrius

Més de 200 municipis i una desena de comunitats autònomes han manifestat la seva disponibilitat de col·laborar en l'acollida de les més de 600 persones que viatgen a l'embarcació.

Persones rescatades per l'Aquarius

Darreres Notícies

Lloret de Mar s’ha ofert per acollir part dels migrants que arribin a la ciutat de València a bord del vaixell Aquàrius, davant de la situació d’emergència registrada. Ho ha confirmat el regidor de Benestar i Família, Cristian Fernández, que assegura que Lloret té els recursos suficients per acollir els refugiats.

Tot i així, el regidor ha matisat que serà l’Estat qui determini a quins municipis es destinen les persones que viatgen amb l’Aquàrius. Més de 200 municipis i una desena de comunitats autònomes, entre elles Catalunya i la capital, Barcelona, han manifestat la seva disponibilitat de col·laborar en l’acollida de les més de 600 persones que viatgen a l’embarcació.

Davant de la seva arribada imminent, les administracions, entitats i particulars estan fent les seves propostes per proporcionar ajuda humanitària. En el cas de Lloret, s’ha ofert per facilitar habitatge i recursos als migrants que arribin a València.

Recordem que a bord del vaixell hi ha 123 menors -11 són nens petits i 4 nadons- i també 7 dones embarassades. El govern espanyol els concedirà l’estatus de refugiats, la qual cosa significa que tindran més protecció.

spot_img

El + Vist