12.2 C
Lloret de Mar

Lloret tanca la temporada de teatre amb ‘Infàmia’, amb Emma Vilarasau i Jordi Bosch

L'espectacle, dirigit per Pere Riera, es representarà avui divendres (21 hores) al teatre municipal i l'entrada val 22 euros. També actuen Mar Ulldemolins i Francesc Ferrer.

Emma Vilarasau, a 'Infàmia'
Emma Vilarasau, a 'Infàmia'

Darreres Notícies

Infàmia és l’obra que aquesta nit tanca la temporada de teatre a Lloret de Mar. A Emma Vilarasau l’acompanyen Jordi Bosch, Mar Ulldemolins i Francesc Ferrer, que reflexionen sobre l’ofici d’actuar. 

servicios profesionales jimenez

Els dirigeix Pere Riera, autor de l’aclamada Barcelona. Pere Riera, a Infàmia, lloa la interpretació i connexió amb els quatre actors i en especial amb Emma Vilarasau.

L’espectacle presenta a una Eva que està lesionada i com les seves ferides faran patir a altres dos individus: la Sara i l’Aleix, que no saben què fer amb la seva vida i senten que estan condemnats a ser actors “emergents” de per vida. En mig d’una crisi de vocacions dels tres personatges, apareix Toni que els posarà als tres en solfa i els aclarirà els dubtes sobre l’ofici de ser actor.

Infàmia és un dels plats forts d’aquesta temporada en el teatre de Lloret. Es representa aquest vespre, a partir de les nou. L’entrada val 22 euros.

spot_img

El + Vist