19.2 C
Lloret de Mar
Paco de Lucía serà homenatjat en el concert d'aquest dijous.

Lloret torna a acollir el Festival de Guitarra del Mediterrani

El concert d’aquest dijous anirà a càrrec de Marc Segura, amb homenatge a Paco de Lucía. A les 21h, a l’Església de Sant Romà.

Paco de Lucía serà homenatjat en el concert d'aquest dijous.

Darreres Notícies

L’Església de Lloret torna a acollir el Festival de Guitarra del Mediterrani, amb concerts cada dijous. En aquests recitals, el públic pot gaudir de diferents peces de guitarra clàssica i flamenca, d’obres d’autors reconeguts com Manuel de Falla o Isaac Albéniz.

L’organitzador del cicle, el guitarrista Tono Blasi, afirma que “creiem que aquesta temporada serà molt bona, tenim un programa molt bonic de guitarra clàssica i flamenca”.

Al llarg de les pròximes setmanes, es podran veure diferents artistes, com Marc Segura, Emma Campàs o Legna Tabares. El concert més destacat arribarà el 10 d’agost, amb l’Orquestra de Guitarres de Barcelona, amb més de 20 guitarristes. “Una formació inèdita, hi ha molt poques orquestres de guitarra a tot el mon i aquesta és segurament la millor de totes”, afegeix Blasi.

El concert d’aquest dijous anirà a càrrec de Marc Segura, que farà un homenatge a Paco de Lucía. Serà a les 21h, a l’Església de Sant Romà. Les entrades es poden comprar el mateix dia del concert, una hora abans, a taquilla, o de manera anticipada al web del Festival de Guitarra del Mediterrani.

spot_img

El + Vist