17.4 C
Lloret de Mar

Lloret treballa per ser la primera destinació a l’Estat amb un certificat internacional de turisme sostenible

Jaume Dulsat recorda que el 75% dels turistes són estrangers i cal buscar protocols europeus que avalin la feina feta en sostenibilitat.

Façana marítima de Lloret de Mar
Façana marítima de Lloret de Mar

Darreres Notícies

L’Ajuntament i el Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar estan treballant per aconseguir ser la primera destinació turística de tot l’Estat en rebre el segell Bioscore de turisme sostenible. Es tracta d’una distinció que garanteix amb diversos protocols internacionals que les empreses i les administracions estan compromeses amb la sostenibilitat.

servicios profesionales jimenez

Amb aquest reconeixement, la destinació lloretenca busca que un segell internacional “homologui tota la feina que es fa” en matèria de sostenibilitat, sobretot per transmetre confiança als visitants internacionals sobre aquest compromís.

fenals aeria
Imatge aèria de Fenals.

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, assegura que “fa temps que es treballa a Lloret en l’àmbit de la sostenibilitat, ara ho endrecem perquè tingui el reconeixement europeu”.

Algunes de les accions que es fan des dels establiments són crear circuits per reaprofitar l’aigua o reduir el malbaratament alimentari.

L’objectiu és que es reconegui “la feina que s’està fent des de fa temps” en matèria de sostenibilitat des dels establiments i les administracions. Dulsat ha recordat que “el 75% dels visitants al municipi són estrangers” i per això cal buscar protocols internacionals que avalin les tasques que es fan en aquest sentit des dels hotels i restaurants.

L’alcalde ha insistit que el municipi “fa molt de temps” que actua en consonància amb la “preservació del medi natural”, la mobilitat sostenible i una alimentació saludable i amb productes de proximitat.

Malgrat tot, ara s’emmarca tot en “el mateix paraigües” de la sostenibilitat i per axò cal posar en valor les accions que es feien i d’altres que s’han començat a emprendre últimament.

spot_img

El + Vist