3.7 C
Lloret de Mar
Campanya 'Ganes de veure't' (Lloret Turisme)

Lloret Turisme ofereix un ampli ventall d’activitats per aquesta Setmana Santa

Lloret Turisme ha impulsat la campanya 'Ganes de veure't', adreçada al públic català que pot visitar la destinació aquests dies.

Campanya 'Ganes de veure't' (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Àmplia oferta d’activitats a Lloret de Mar per aquests dies de Setmana Santa. Es podrà gaudir de propostes culturals, familiars i de turisme actiu, a més d’altres relacionades amb la salut i el benestar, amb l’objectiu d’animar al públic català a visitar la destinació.

Per aquests dies de vacances, Lloret Turisme ha posat en marxa la campanya de promoció digital Ganes de primavera. Ganes de veure’t, adreçada als visitants d’arreu de Catalunya, ara que la Generalitat permet els desplaçaments arreu del territori, tal com ha remarcat Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

“Volem captar l’atenció d’aquest mercat de proximitat que aquests dies ens poden visitar i gaudir de la nostra oferta”

Elizabeth Keegan

Entre les activitats hi haurà sortides de marxa nòrdica pel camí de ronda, sessions de ioga al costat del mar, visites guiades per conèixer el llegat indià de la vila, gimcanes fotogràfiques familiars al poblat ibèric del Turó Rodó o una gimcana als Jardins de Santa Clotilde. Segons Elizabeth Keegan, l’oferta és molt àmplia i variada.

“Tenim una oferta molt àmplia d’activitats per gaudir de la destinació”

Elizabeth Keegan

Totes les propostes es duran a terme respectant les mesures sanitàries i en grups reduïts, per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19. Es pot consultar tota l’oferta, així com els horaris i els preus, al web de Lloret Turisme.

spot_img

El + Vist