5 C
Lloret de Mar
Campanya 'Ganes de veure't' (Lloret Turisme)

Lloret Turisme ofereix un ampli ventall d’activitats per aquesta Setmana Santa

Lloret Turisme ha impulsat la campanya 'Ganes de veure't', adreçada al públic català que pot visitar la destinació aquests dies.

Campanya 'Ganes de veure't' (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Àmplia oferta d’activitats a Lloret de Mar per aquests dies de Setmana Santa. Es podrà gaudir de propostes culturals, familiars i de turisme actiu, a més d’altres relacionades amb la salut i el benestar, amb l’objectiu d’animar al públic català a visitar la destinació.

Per aquests dies de vacances, Lloret Turisme ha posat en marxa la campanya de promoció digital Ganes de primavera. Ganes de veure’t, adreçada als visitants d’arreu de Catalunya, ara que la Generalitat permet els desplaçaments arreu del territori, tal com ha remarcat Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

“Volem captar l’atenció d’aquest mercat de proximitat que aquests dies ens poden visitar i gaudir de la nostra oferta”

Elizabeth Keegan

Entre les activitats hi haurà sortides de marxa nòrdica pel camí de ronda, sessions de ioga al costat del mar, visites guiades per conèixer el llegat indià de la vila, gimcanes fotogràfiques familiars al poblat ibèric del Turó Rodó o una gimcana als Jardins de Santa Clotilde. Segons Elizabeth Keegan, l’oferta és molt àmplia i variada.

“Tenim una oferta molt àmplia d’activitats per gaudir de la destinació”

Elizabeth Keegan

Totes les propostes es duran a terme respectant les mesures sanitàries i en grups reduïts, per minimitzar el risc de contagi de la Covid-19. Es pot consultar tota l’oferta, així com els horaris i els preus, al web de Lloret Turisme.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.