13.8 C
Lloret de Mar

Lloret Turisme participa a la conferència internacional de l’European Cities Marketing

La trobada, que també va incloure la celebració d'una assemblea general, es va fer a la capital eslovena de Ljubljuana.

La conferència internacional de l'European Cities Marketing
La conferència internacional de l'European Cities Marketing

Darreres Notícies

Lloret de Mar va participar la setmana passada en la conferència internacional de l’European Cities Marketing. La trobada, que també va incloure la celebració d’una assemblea general, es va fer a la capital eslovena de Ljubljuana.

servicios profesionales jimenez

En les diferents jornades, Lloret Turisme va formar part de grups de treball, conferències i altres reunions amb representants de diverses ciutats europees. La temàtica principal va ser el rol de les organitzacions de gestió de les destinacions. 

Durant els tres dies, es van posar a debat les últimes tendències en turisme pel que fa a les noves tecnologies, el comportament dels visitants i altres aspectes relacionats amb el futur. Les trobades es van fer amb experts internacionals i emprenedors que persegueixen l’impacte positiu del turisme urbà.

Com a novetat d’aquesta edició, l’entitat va participar en una classe magistral de màrqueting específica. Estava enfocada a treballar aspectes relacionats amb la gestió de reputació de les destinacions, juntament amb professionals de ciutats com Graz, Atenes, Rotterdam, Dublín o Florència, entre altres.

L’European Cities Marketing és una organització sense ànim de lucre, que té per objectiu la millora de la competitivitat de les principals ciutats d’Europa. Proporciona una plataforma per als professionals de MICE, turisme vacacional i màrqueting, per a intercanviar coneixements i experiències i ampliar la xarxa de contactes. Lloret de Mar hi forma part des del 2015, amb més de 100 destinacions de 36 països.

spot_img

El + Vist