8 C
Lloret de Mar

Lloret Turisme treballa amb Polònia per fer promoció creuada de les dues destinacions

És una de les accions que s'han pogut treballar a la trobada de primavera de l'European Cities Marketing, que s'ha fet aquest febrer a Edimburg.

European Cities Marketing
European Cities Marketing

Darreres Notícies

Bones valoracions de Lloret Turisme en la seva participació a la trobada de primavera de l’European Cities Marketing, que s’ha fet a la ciutat escocesa d’Edimburg. La trobada, centrada en aquesta ocasió en la creació d’esdeveniments, es va fer a mitjan febrer.

servicios profesionales jimenez

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que en aquesta ocasió, a més, es van exposar casos de “grans fracassos”, que han permès aprendre molt.

Lloret Turisme forma part de l’associació European Cities Marketing des del 2015. Elizabeth Keegan considera que formar part d’aquesta xarxa és molt positiu per tenir contacte, treballar de manera col·laborativa i poder intercanviar impressions amb altres destinacions d’arreu d’Europa.

Sense anar més lluny, Lloret Turisme treballa per arribar a un acord amb Polònia i fer una promoció creuada de les dues destinacions. D’aquesta manera, es pretén optimitzar recursos i maximitzar la visibilitat de Lloret en un mercat estratègic.

La trobada de l’European Cities Marketing va reunir més de 200 representants d’organitzacions de gestió de destinacions turístiques, Convention Bureau i entitats de màrqueting turístic d’Europa.

spot_img

El + Vist