Dijous, 25 febrer 2021
9.1 C
Lloret de Mar
Un dels moments de l'acte d'ahir

Lloret Turisme vol aconseguir la certificació en destinació de triatló el 2019

El més destacat serà obrir, en breu, el nou centre de running, a la recepció de la Piscina municipal.

Un dels moments de l'acte d'ahir

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Lloret Turisme centrarà bona part dels seus esforços, el 2019, en aconseguir la certificació en destinació de triatló. Així ho va exposar l’organisme aquest dimarts, en la presentació de l’estratègia i el pla d’accions per promocionar el turisme esportiu durant el proper any.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que el més destacat serà obrir, en breu, el nou centre de running, a la recepció de la Piscina municipal. De cara a la nova temporada, també destaca la celebració de la segona edició del Lloret Cycling Weekend el cap de setmana del 27 i 28 d’abril, entre d’altres.

Elizabeth Keegan ha argumentat que fa un parell d’anys que se centren en els esports que es poden practicar a l’aire lliure, com la natació en aigües obertes, el ciclisme o córrer, perquè les instal·lacions esportives ja estan saturades.

La presentació del pla estratègic del 2019 es va fer a l’hotel Monterrey durant la celebració de la tercera taula de turisme esportiu, que va comptar amb la presència d’una vintena d’empreses especialitzades en aquest producte i d’un seguit de col·laboradors.

A més de compartir amb el sector la proposta del nou pla d’accions, es va presentar la memòria d’accions del 2018. En aquest sentit, les valoracions són positives i destaca el Lloret Cycling Weekend. També es van donar a conèixer les principals xifres relacionades amb el turisme esportiu en diferents instal·lacions. Una ocupació que ha portat fins a la destinació més de 60.000 esportistes i els seus acompanyants.

Recordem que Lloret de Mar està certificada com a Destinació de Turisme Esportiu des de l’any 2006 en les modalitats esportives de futbol, atletisme, ciclisme, natació i esports col·lectius. En aquest sentit, el municipi compta actualment amb 21 empreses especialitzades.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.