24.1 C
Lloret de Mar

Lloret Turisme vol aconseguir la certificació en destinació de triatló el 2019

El més destacat serà obrir, en breu, el nou centre de running, a la recepció de la Piscina municipal.

Un dels moments de l'acte d'ahir
Un dels moments de l'acte d'ahir

Darreres Notícies

Lloret Turisme centrarà bona part dels seus esforços, el 2019, en aconseguir la certificació en destinació de triatló. Així ho va exposar l’organisme aquest dimarts, en la presentació de l’estratègia i el pla d’accions per promocionar el turisme esportiu durant el proper any.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que el més destacat serà obrir, en breu, el nou centre de running, a la recepció de la Piscina municipal. De cara a la nova temporada, també destaca la celebració de la segona edició del Lloret Cycling Weekend el cap de setmana del 27 i 28 d’abril, entre d’altres.

Elizabeth Keegan ha argumentat que fa un parell d’anys que se centren en els esports que es poden practicar a l’aire lliure, com la natació en aigües obertes, el ciclisme o córrer, perquè les instal·lacions esportives ja estan saturades.

La presentació del pla estratègic del 2019 es va fer a l’hotel Monterrey durant la celebració de la tercera taula de turisme esportiu, que va comptar amb la presència d’una vintena d’empreses especialitzades en aquest producte i d’un seguit de col·laboradors.

A més de compartir amb el sector la proposta del nou pla d’accions, es va presentar la memòria d’accions del 2018. En aquest sentit, les valoracions són positives i destaca el Lloret Cycling Weekend. També es van donar a conèixer les principals xifres relacionades amb el turisme esportiu en diferents instal·lacions. Una ocupació que ha portat fins a la destinació més de 60.000 esportistes i els seus acompanyants.

Recordem que Lloret de Mar està certificada com a Destinació de Turisme Esportiu des de l’any 2006 en les modalitats esportives de futbol, atletisme, ciclisme, natació i esports col·lectius. En aquest sentit, el municipi compta actualment amb 21 empreses especialitzades.

spot_img

El + Vist