12.3 C
Lloret de Mar

Llucià Ferrer presentarà la 15a edició de la Festa de la Cultura Lloretenca, aquest diumenge

S'entregaran els Premis Vila de Lloret, els guardons als millors blogs, el premi Joan Llaveria i el guardó Sa Gavina. La cita és diumenge, a les 19 hores, al Teatre de Lloret.

Festa de la Cultura Lloretenca
Festa de la Cultura Lloretenca

Darreres Notícies

La Festa de la Cultura Lloretenca arriba a la 15a edició aquest diumenge. Com és habitual, la gala servirà per entregar els Premis Vila de Lloret de literatura de viatges, els guardons als millors blogs, tant de viatges com de literatura, el premi Joan Llaverias de contes infantils il·lustrats i, el més esperat, el guardó Sa Gavina. El regidor de Cultura, Albert Robert, recorda que el Sa Gavina reconeix la tasca d’una persona o entitat que ha fet una aportació destacada a la cultura local. 

servicios profesionales jimenez

A més, també es farà un reconeixement a totes les persones de Lloret que han publicat un llibre al llarg de l’últim any.

Llucià Ferrer, a ‘Atrapa’m si pots’ (TV3)

Aquesta 15a edició de la Festa de la Cultura Lloretenca serà presentada per, tercera vegada, per Llucià Ferrer, que actualment s’encarrega del concurs de TV3 “Atrapa’m si pots”.

La celebració arriba aquest diumenge, a les set de la tarda, al teatre municipal. L’entrada és gratuïta, però cal tenir invitació.

spot_img

El + Vist