25.5 C
Lloret de Mar
El pessebre guanyador

Lluís Riera guanya el concurs de pessebres amb una reproducció del veïnat de Les Alegries el 1914

En la categoria artística, ha guanyat Montserrat Martí. També han recollit premi la Parròquia, el Guitart Central Park, la Família Velis, l'escola Pompeu Fabra i l'institut Coll i Rodés, entre altres.

El pessebre guanyador

Darreres Notícies

Lluís Riera ha guanyat la categoria popular del concurs de pessebres a la llar, en què la 45a edició dels premis s’han lliurat aquest dissabte a la Casa de la Cultura. El lloretenc va elaborar una . El segon i tercer classificats són Marianne Tokler i Maria Lopez Guirado, amb l’accèssit a Carme Fontrodona.

En la categoria artística dels pessebres a la llar, els guardons són per a Montserrat Martí (primer premi), Josep Babí (segon premi) i Núria Perea (tercer premi).
Pel que fa a la ruta pessebrista, en la categoria d’entitats: primer premi per a la Parròquia de Sant Romà, segon premi per a Capella de les Alegries i tercer per a l’hospital sociosanitari.

En la categoria d’hotels i establiments de restauració: primer guardó per al Guitart Central Park, segon per a la Casa de Cúllar i tercer per al Rincón de Victoria.

El pessebre de la parròquia (NRLL)

En la categoria de comerços, s’han premiat la Família Velis (primera posició) i Tastets del Món (segona posició).

En la categoria escolar, primer premi de la categoria Infantil i Primària per a l’escola Immaculada Concepció. Un dels professors, Adolf Nierga, explica que el pessebre estava dedicat al canvi climàtic.

Pessebre Immaculada Concepció (Col·legi IC)

Segon guardó per a l’escola Pompeu Fabra. Una de les mestres és Maite Jiménez, valora molt contenta haver rebut el premi i assegura que ja tenen ganes de fer el del proper Nadal.

Pessebre del Pompeu Fabra (Instagram)

El primer premi de Secundària ha anat a parar a l’institut Coll i Rodés. En concret, al Batxillerat Artístic, on una  de les professores és Maria Rosa Olivares.

Pessebre de l’institut Coll i Rodés (pàgina web del centre)

En la categoria de diorames (o naixements en miniatura): tots els premis han anat a parar a veïns de Porqueres. Primer premi per a Jaume Casals, segon per a Josep Corominas, tercer per a Albert Casals, a més dels accèssits a Pere Batlle i Albert Català, de Sant Feliu de Guíxols.

Un dels diorames de l’exposició d’aquestes festes (Ajuntament de Lloret de Mar)

El veredicte s’ha donat a conèixer, enmig d’una gran expectació, aquest dissabte a la sala polivalent de la Casa de la Cultura. La sala era plena a vessar.

Recordem que una 60a de pessebres s’han presentat aquestes festes als concursos que organitza l’Ajuntament. En concret, 25 pessebres a la llar, 8 establiments comercials, 6 entitats, 5 creacions en establiments d’hostaleria, 5 en categoria escolar i una 12a de diorames.

Una altra dada. Més de 6.000 persones han passat per l’exposició de diorames, que són una mica més de 1.000 espectadors que l’any passat.

spot_img

El + Vist