Divendres, 22 gener 2021
14.2 C
Lloret de Mar
El pessebre guanyador

Lluís Riera guanya el concurs de pessebres amb una reproducció del veïnat de Les Alegries el 1914

En la categoria artística, ha guanyat Montserrat Martí. També han recollit premi la Parròquia, el Guitart Central Park, la Família Velis, l'escola Pompeu Fabra i l'institut Coll i Rodés, entre altres.

El pessebre guanyador

Darreres Notícies

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

El CH Lloret juga aquest diumenge contra el Taradell

Immersos en la zona de descens, els homes de Xavi Albet disputen un nou partit vital en les seva lluita per la permanència.

Avui hi ha jornada de donació de sang al Teatre

La campanya ha començat aquest dijous al centre cívic del Rieral, on es van recollir 50 donacions, set de les quals per primer cop, i 3 oferiments (donacions que per una raó o altre no es poden efectuar), a més d'una referència de donació de medul·la òssia.

Lluís Riera ha guanyat la categoria popular del concurs de pessebres a la llar, en què la 45a edició dels premis s’han lliurat aquest dissabte a la Casa de la Cultura. El lloretenc va elaborar una . El segon i tercer classificats són Marianne Tokler i Maria Lopez Guirado, amb l’accèssit a Carme Fontrodona.

En la categoria artística dels pessebres a la llar, els guardons són per a Montserrat Martí (primer premi), Josep Babí (segon premi) i Núria Perea (tercer premi).
Pel que fa a la ruta pessebrista, en la categoria d’entitats: primer premi per a la Parròquia de Sant Romà, segon premi per a Capella de les Alegries i tercer per a l’hospital sociosanitari.

En la categoria d’hotels i establiments de restauració: primer guardó per al Guitart Central Park, segon per a la Casa de Cúllar i tercer per al Rincón de Victoria.

El pessebre de la parròquia (NRLL)

En la categoria de comerços, s’han premiat la Família Velis (primera posició) i Tastets del Món (segona posició).

En la categoria escolar, primer premi de la categoria Infantil i Primària per a l’escola Immaculada Concepció. Un dels professors, Adolf Nierga, explica que el pessebre estava dedicat al canvi climàtic.

Pessebre Immaculada Concepció (Col·legi IC)

Segon guardó per a l’escola Pompeu Fabra. Una de les mestres és Maite Jiménez, valora molt contenta haver rebut el premi i assegura que ja tenen ganes de fer el del proper Nadal.

Pessebre del Pompeu Fabra (Instagram)

El primer premi de Secundària ha anat a parar a l’institut Coll i Rodés. En concret, al Batxillerat Artístic, on una  de les professores és Maria Rosa Olivares.

Pessebre de l’institut Coll i Rodés (pàgina web del centre)

En la categoria de diorames (o naixements en miniatura): tots els premis han anat a parar a veïns de Porqueres. Primer premi per a Jaume Casals, segon per a Josep Corominas, tercer per a Albert Casals, a més dels accèssits a Pere Batlle i Albert Català, de Sant Feliu de Guíxols.

Un dels diorames de l’exposició d’aquestes festes (Ajuntament de Lloret de Mar)

El veredicte s’ha donat a conèixer, enmig d’una gran expectació, aquest dissabte a la sala polivalent de la Casa de la Cultura. La sala era plena a vessar.

Recordem que una 60a de pessebres s’han presentat aquestes festes als concursos que organitza l’Ajuntament. En concret, 25 pessebres a la llar, 8 establiments comercials, 6 entitats, 5 creacions en establiments d’hostaleria, 5 en categoria escolar i una 12a de diorames.

Una altra dada. Més de 6.000 persones han passat per l’exposició de diorames, que són una mica més de 1.000 espectadors que l’any passat.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".