22.4 C
Lloret de Mar

Lluís Riera guanya la categoria popular del concurs de pessebres a la llar de Lloret de Mar

En la categoria de diorames, tots els premis han anat a parar a veïns de Porqueres.

Darreres Notícies

Lluís Riera ha guanyat la categoria popular del concurs de pessebres a la llar, en què la 45a edició dels premis s’han lliurat aquest dissabte a la Casa de la Cultura.
El segon i tercer classificats són Marianne Tokler i Maria Lopez Guirado, amb l’accèssit a Carme Fontrodona. En la categoria artística dels pessebres a la llar, els guardons són per a Montserrat Martí (primer premi), Josep Babí (segon premi) i Núria Perea (tercer premi).

Pel que fa a la ruta pessebrista, en la categoria d’entitats: primer premi per a la Parròquia de Sant Romà, segon premi per a Capella de les Alegries i tercer per a l’hospital sociosanitari. En la categoria d’hotels: primer guardó per al Guitart Central Park, segon per a la Casa de Cúllar i tercer per a El Rincón de Victoria. En la categoria de comerços, s’han premiat la Família Velis (primera posició) i Tastets del Món (segona posició).

En la categoria escolar, primer premi de la categoria Infantil i Primària per a l’escola Immaculada Concepció, i segon guardó per a l’escola Pompeu Fabra. Mentre que el primer premi de Secundària ha anat a parar a l’institut Coll i Rodès.

En la categoria de diorames (o naixements en miniatura): tots els premis han anat a parar a veïns de Porqueres. Primer premi per a Jaume Casals, segon per a Josep Corominas, tercer per a Albert Casals, a més dels accèssits a Pere Batlle i Albert Català, de Sant Feliu de Guíxols.

El veredicte s’ha donat a conèixer, enmig d’una gran expectació, aquest dissabte a la sala polivalent de la Casa de la Cultura. La sala era plena a vessar.

Recordem que una 60a de pessebres s’han presentat aquestes festes als concursos que organitza l’Ajuntament. En concret, 25 pessebres a la llar, 8 establiments comercials, 6 entitats, 5 creacions en establiments d’hostaleria, 5 en categoria escolar i una 12a de diorames.

Una altra dada. 6.038 persones han passat per l’exposició de diorames, que són 1.100 espectadors més que l’any passat.

spot_img

El + Vist