Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar

Lluís Riera guanya la categoria popular del concurs de pessebres a la llar de Lloret de Mar

En la categoria de diorames, tots els premis han anat a parar a veïns de Porqueres.

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Lluís Riera ha guanyat la categoria popular del concurs de pessebres a la llar, en què la 45a edició dels premis s’han lliurat aquest dissabte a la Casa de la Cultura.
El segon i tercer classificats són Marianne Tokler i Maria Lopez Guirado, amb l’accèssit a Carme Fontrodona. En la categoria artística dels pessebres a la llar, els guardons són per a Montserrat Martí (primer premi), Josep Babí (segon premi) i Núria Perea (tercer premi).

Pel que fa a la ruta pessebrista, en la categoria d’entitats: primer premi per a la Parròquia de Sant Romà, segon premi per a Capella de les Alegries i tercer per a l’hospital sociosanitari. En la categoria d’hotels: primer guardó per al Guitart Central Park, segon per a la Casa de Cúllar i tercer per a El Rincón de Victoria. En la categoria de comerços, s’han premiat la Família Velis (primera posició) i Tastets del Món (segona posició).

En la categoria escolar, primer premi de la categoria Infantil i Primària per a l’escola Immaculada Concepció, i segon guardó per a l’escola Pompeu Fabra. Mentre que el primer premi de Secundària ha anat a parar a l’institut Coll i Rodès.

En la categoria de diorames (o naixements en miniatura): tots els premis han anat a parar a veïns de Porqueres. Primer premi per a Jaume Casals, segon per a Josep Corominas, tercer per a Albert Casals, a més dels accèssits a Pere Batlle i Albert Català, de Sant Feliu de Guíxols.

El veredicte s’ha donat a conèixer, enmig d’una gran expectació, aquest dissabte a la sala polivalent de la Casa de la Cultura. La sala era plena a vessar.

Recordem que una 60a de pessebres s’han presentat aquestes festes als concursos que organitza l’Ajuntament. En concret, 25 pessebres a la llar, 8 establiments comercials, 6 entitats, 5 creacions en establiments d’hostaleria, 5 en categoria escolar i una 12a de diorames.

Una altra dada. 6.038 persones han passat per l’exposició de diorames, que són 1.100 espectadors més que l’any passat.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".