7.3 C
Lloret de Mar
Junta Rectora del Consell Local per la Republica a Lloret de Mar

Lluïsa Baltrons, escollida per a l’Assemblea de Representants del Consell per la República

La lloretenca formarà part d'aquest nou òrgan, que serà una mena de Parlament de Catalunya a l'exili i que treballarà per fer efectiu el mandat de l'1 d'Octubre del 2017.

Junta Rectora del Consell Local per la Republica a Lloret de Mar

Darreres Notícies

Lluïsa Baltrons ha estat escollida per formar part de l’Assemblea de Representants del Consell per la República. Serà l’única membre de Lloret de Mar i de tota la Selva marítima en aquest òrgan. 

La lloretenca, portaveu de Força Lloret, agraeix la confiança dipositada en ella i assegura que és un honor formar part d’aquest nou òrgan.

“Per a mi és un honor formar part de l’Assemblea de Representants del Consell per la República”

Lluïsa Baltrons

La representant lloretenca creu que l’Assemblea de Representants serà una eina imprescindible per assolir la independència de Catalunya.

“El Consell per la República és l’eina imprescindible per fer efectiu el mandat de l’1 d’Octubre i defensar el nostre dret a l’autodeterminació”

Lluïsa Baltrons

L’Assemblea de Representants estarà formada per 121 persones -81 provinents de la ciutadania i 40, de càrrecs electes- i actuarà com una mena de Parlament de Catalunya a l’exili.

Dels 40 càrrecs electes escollits, només n’hi ha sis de la província de Girona, entre els quals hi ha Lluïsa Baltrons, que ha estat la 22a més votada.

Les persones escollides per a l’Assemblea de Representants prendran possessió del càrrec entre els dies 12 i 13 de novembre, mentre que el 14 se celebrarà la primera assemblea, tot i que encara no se sap si serà telemàtica o presencial en algun punt fora de Catalunya i de l’Estat espanyol. La legislatura tindrà una vigència de dos anys.

spot_img

El + Vist