13.7 C
Blanes
Vesko Stambolov

L’Obreria de Santa Cristina prepara dues activitats per celebrar el Nadal

L’Obreria de Santa Cristina celebra el Nadal aquest diumenge, amb un concert a l’ermita. Serà una actuació de música clàssica que anirà a càrrec del pianista Vesko Stambolov. L’Obrer Major, Arseni Frigola, ha remarcat que totes les peces escollides tenen relació amb el Nadal. Stambolov interpretarà peces d’autors clàssics com són Bach, Mendelssohn, Txaikovski o List. […]

Vesko Stambolov

Darreres Notícies

L’Obreria de Santa Cristina celebra el Nadal aquest diumenge, amb un concert a l’ermita. Serà una actuació de música clàssica que anirà a càrrec del pianista Vesko Stambolov. L’Obrer Major, Arseni Frigola, ha remarcat que totes les peces escollides tenen relació amb el Nadal.

Stambolov interpretarà peces d’autors clàssics com són Bach, Mendelssohn, Txaikovski o List. El concert es farà diumenge, a les set de la tarda, a l’ermita de Santa Cristina.

I allà mateix, però a l’exterior, s’ha previst una novetat per donar la benvinguda a l’any nou. Una iniciativa batejada amb el nom de Sardanes a l’alba i que consistirà en rebre el primer sol de l’any ballant sardanes a la plaça del Pi.

La convocatòria és a les set del matí del primer dia de l’any i la cobla convidada és el col·legi Santa Maria de Blanes. Les sardanes aniran acompanyades d’una xocolatada.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist