10.7 C
Lloret de Mar

L’Obreria de Santa Cristina proposa rebre el 2019 ballant sardanes a la plaça del Pi

L'activitat, amb la cobla Santa Maria de Blanes i xocolatada, comença a les 7 hores.

'Sardanes a l'alba' del 2018
'Sardanes a l'alba' del 2018

Darreres Notícies

Una bona manera de donar la benvinguda al 2019 és ballant sardanes a la plaça del Pi de Santa Cristina. Una tradició bonica i especial que es duu a terme en indrets molt concrets de la Costa Brava: a més de Lloret, les ‘sardanes a l’alba’ se solen dur a terme al Cap de Creus, a l’Escala i al Far de Sant Sebastià, així com en altres indrets del litoral català.

servicios profesionales jimenez

Aquí, a Lloret, qui organitza l’acte és l’obreria de Santa Cristina. La d’aquest dimarts, primer dia de gener del 2019, serà ja la cinquena edició. Arseni Frigola, obrer major de Santa Cristina, convida a tothom a gaudir d’aquesta tradició, per rebre “el primer raig de sol en un lloc idoni i fantàstic” com la plaça del Pi, encara que no s’hagi dormit la nit anterior.

Com en les altres edicions, la cobla convidada és la del col·legi Santa Maria de Blanes. Tot plegat començarà a les 7 hores de demà, 1 de gener. Per combatre les fredes temperatures de primera hora del matí, hi haurà xocolata desfeta amb melindros. Se’n preparan unes 300 racions.

spot_img

El + Vist