8.2 C
Blanes
L'equip guanyador OceanCats

L’OceanCats, amb Quim Planells (Rem Santa Cristina), guanya la Talisker Whisky Atlantic Challenge

És la regata més dura del món, que consisteix en creuar l'oceà Atlàntic des de les Illes Canàries fins al Carib. Una fita assolida en 31 dies, 17 hores i 9 minuts.

L'equip guanyador OceanCats

Darreres Notícies

L’equip OceanCats –amb Quim Planells, del Club Rem Santa Cristina- ha guanyat la Talisker Whisky Atlantic Challenge, la regata que consistia en creuar l’oceà Atlàntic a rem des de les illes Canàries fins a Antigua i Barbuda, al Carib. Han aconseguit superar el repte en la primera posició, completant les 3.000 milles nàutiques en un temps de 31 dies, 17 hores i 9 minuts.

L’OceanCats ha estat format per tres remers gironins: Quim Planells, Martí Ramírez i Sergi Franch, amb la companyia del murcià Juanba Romero. Plegats han superat amb èxit la que es considera la prova més dura de rem del món. Tot i patir alguns problemes durant la regata, sempre han lluitat per la victòria i han pogut mantenir el primer lloc en els últims dies de la competició.

oceatcats 2

Per superar el repte, han comptat amb una embarcació que no disposava de vela ni de motor, i que tenia dues plaques solars, una dessalinitzadora i instrumentació electrònica. Al llarg d’aquests dies, s’han alimentat de menjar liofilitzat i han competit distribuint-se en grups de dos, fent torns de dues hores remant de manera ininterrompuda.

A banda de competir, l’equip OceanCats també ha dut a terme aquest repte amb l’objectiu de traslladar a la societat la problemàtica que pateixen els mars i oceans, a causa de l’excés de productes d’origen plàstic.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist