17.2 C
Lloret de Mar
Oficina de Català de Lloret de Mar

L’Oficina de Català fa bones valoracions de la prova pilot dels cursos que fa aquest trimestre

Les valoracions també són molt positives pel que fa a la campanya de formació de parelles lingüístiques, dins del Voluntariat per la Llengua.

Oficina de Català de Lloret de Mar

Darreres Notícies

L’Oficina de Català afronta la recta final del curs amb una novetat, ja que s’està fent una prova pilot arreu del territori perquè els cursos siguin els mateixos a tot arreu. En aquest sentit, fins ara el tercer trimestre a Lloret es feien cursos intensius, ja que moltes persones comencen a treballar per Setmana Santa. Aquest any, però, es fan cursos que duren tot el trimestre. La directora de l’oficina a Lloret, Cesca Cornellà, assegura que, de moment, les valoracions són bones.

D’altra banda, aquest any s’ha consolidat la 3a edició de les parelles lingüístiques, dins de la campanya del Voluntariat per la Llengua. L’any passat es van crear parelles en tres edicions diferents i aquest 2019 s’ha consolidat el nombre d’edicions, donada la bona acollida d’aquesta iniciativa.

Tothom que estigui interessat en participar a la campanya del Voluntariat per la Llengua, ha de posar-se en contacte amb l’Oficina de Català.

spot_img

El + Vist